Paroksetynę (seroxat).Zależy jakie leki weźmiesz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paroksetynę (seroxat).Zależy jakie leki weźmiesz.
Paroksetynę (seroxat).
Sprawdzalam tu juz Wg tej bazy mam zielone swiatlo
Sprawdzalam tu juz Wg tej bazy mam zielone swiatlo
Tabletki wezmę na pewno Tylko pytanie, czy butla, czy pierś mamy. Jeszcze dojrzeję do tej decyzjiNo to ja bym się nie zastanawiała. Zdrowa i szczęśliwa mama jest najlepsza dla dziecka
Tabletki wezmę na pewno Tylko pytanie, czy butla, czy pierś mamy. Jeszcze dojrzeję do tej decyzji
Ale to by znaczyło, że znowu poddaję się kompulsjom i znowu przegrywam A niestety kompulsje mają to do siebie, że pomagają na chwilę tylko. Ech....Znerwicowana91 - ja nie mam doswiadczenia z takimi objawami, moja nerwica jest ukierunkowana na co innego. Ale na temat tych zarazkow, mysle ze tam sie nic jednak nie wydarzylo i nie ma potrzeby prasowania wyprawki... ale jak znam objawy nerwicowe to bedziesz spokojniejsza jak sobie to przeprasujesz wiec jesli ma Ci to pomoc to to zrob.
Pomysl sobie, że kontakt z bakteriami i zaraz kami też ma duże znaczenie dla naszego zdrowiaAle to by znaczyło, że znowu poddaję się kompulsjom i znowu przegrywam A niestety kompulsje mają to do siebie, że pomagają na chwilę tylko. Ech....