A ja dzisiaj byłam na Ktg i podobno mam już lekkie skurcze , cała noc wczoraj miałam ciężka, bitwa z komarami na maxa , do 3 w nocy za nimi goniłam potem zasnęłam już a o 9 do lekarza, jeszcze byłam dzisiaj na pogadance o porodzie no i teraz się dopiero stresuje .Mały jakby dzisiaj oszalał , jak nigdy wogole się nie rusza to dzisiaj masakra cały dzień , nie wiem co mu się stało , albo noc się nie rusza albo czuje że się stresuje i też wariuje , a najgorsze że już wiem że do porodu mam po spaniu
reklama
Właśnie już mogę rodzić bo leci mi 38 tydzień dosłownie masakra , wogole nie sypiam.... Mam pełno komarów w domu , i idzie do pelni , zawsze wtedy bardziej nerwowa jestem , a teraz jestem w takiej histerii że masakra , boję się że będę taka słaba że mnie odrazu na cesarkę wezmą, a sypiam po 3 godziny i strasznie się denerwuje a nie chciałam mieć cesarkiSardnas a dużo zostało Ci jeszcze do porodu?
Roza1111
Fanka BB :)
Czemu nie kupisz bros do kontaktu dla dzieci ten rozowy ja mam i ani jednego komara...Właśnie już mogę rodzić bo leci mi 38 tydzień dosłownie masakra , wogole nie sypiam.... Mam pełno komarów w domu , i idzie do pelni , zawsze wtedy bardziej nerwowa jestem , a teraz jestem w takiej histerii że masakra , boję się że będę taka słaba że mnie odrazu na cesarkę wezmą, a sypiam po 3 godziny i strasznie się denerwuje a nie chciałam mieć cesarki
Roza1111
Fanka BB :)
Dziewczyny mam dolek totalny dzos zmarla na raka moja tesciowa byla przy niej cala rodzina lacznie ze mna tj straszne eh moje schizy coraz wieksze sa niewyobrazam sb zeby ktotkolwiek z mojej rodziny tak skoncYl prYnajmniej nie przed pozna staroscia eh bedzie nam wszystkim jej brakowac to byla taka kobieta, ze 2 takiej jie ma dzielna do samego konca... ona ani razu jie narzekala nam na bol itp nie prosila o pomoc ... biedna
Ja mam dlaCzemu nie kupisz bros do kontaktu dla dzieci ten rozowy ja mam i ani jednego komara...
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
Bardzo mi przykro
Trzymajcie się
Trzymajcie się
reklama
Podziel się: