reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

no musze cos takiego wprowadzic tyljo w te lato tez ciezko bo tu basen tu jakies frytki lod itp i kasa leci ... od wrzesnja pewnie bd lepiej teraz zas jakas infekcja znowu na leki musze wydac nas jest tylko 3 ja maz i 4latek no ale trzeba cos z tym zrobic to tak nie moze byc, ze czlowiek dwie wypkaty ma coprawda wisi hipoteka na nas no ale i tak powinno nas byc stac na nornalne zycie a tu dupa, ze sie tak wyraze... no ja bym chciala cc nie wyobrazam sobie naturalnego porodu naprawde :( strasznie sie boje...
my nie chodzimy na baseny tylko kupiliśmy swój i juz koszt odpada , lody kupuje takie duże w markietach i wafelki do tego i mala wsuwa aż sie trzęsie . Frytki robimy swoje bo jak widziałam te stare frytury w barach to masakra . Wiadomo ze nieraz cos trzeba kupic np słodycze ale dasz rade idzie to ogarnąć ja jestem zmuszona bo u nas dużo na leki i ba lekarzy idzie ba córkę . A ona dużo owoców musi jeść a wiadomo ze to drogie jak pies

reklama
no u mnie od września corka idzie do 3 klasy wiec kasy pójdzie więcej do tego obiady w szkody ponad 100zl a do tego w maju 2019 ma przyjęcie i trzeba tyłek spiąć bo to tez koszt będzie spory

Dlaczego nie możesz rodzić SN?? Ja nawet nie myślę o CC, wogole jakoś mało o porodzie narazie myslalam , ale czym bliżej to tym bardziej zaczynam się bać
Ja jeden porod mam za soba i mam 0o nim taki lek, ze szok nie wierze, ze cc moze bgc gorsze bol byl nie do zniesienia, dodatkowo boje sie, ze bede miala jeszcze wieksze problemy z oczami albo, ze umre przy porodzie aaaa masakra

no u mnie od września corka idzie do 3 klasy wiec kasy pójdzie więcej do tego obiady w szkody ponad 100zl a do tego w maju 2019 ma przyjęcie i trzeba tyłek spiąć bo to tez koszt będzie spory
Ani nie gadaj my musimy teraz kupic pellet na zime a to znow koszt niemaly... :/ no nic trzeba jakos sie nauczyc zyc bo to jest dramat... a na wakacje sie gdzies wybieracie? Tj to, ze ja nie lubie w domh przebywac ciagle bym gdzies jezdzila a to sie wiaze z wydawaniem pieniedzy bo sam wyjazd to paliwo okolo 10 zl conjamniej :/

Dlaczego nie możesz rodzić SN?? Ja nawet nie myślę o CC, wogole jakoś mało o porodzie narazie myslalam , ale czym bliżej to tym bardziej zaczynam się bać
pierwsza ciąża zakończyła sie cesarka z powodu guza w macicy jakiego miałam , potem przeszłam jeszcze 2 operacje usuniecia tego guza na tym samym cieciu co CC no i juz 6 lat temu po tych operacjach powiedziano mi ze u mnie tylko 1 ciąża jeszcze wchodzi w grę i to tylko przez CC bo powloki brzuszne nie wytrzymają :( wiec ja juz wiem od dawna . Szczerze ja wolałabym sn bo po CC dochodzę ok 2 miesięcy do siebie :(

Ani nie gadaj my musimy teraz kupic pellet na zime a to znow koszt niemaly... :/ no nic trzeba jakos sie nauczyc zyc bo to jest dramat... a na wakacje sie gdzies wybieracie? Tj to, ze ja nie lubie w domh przebywac ciagle bym gdzies jezdzila a to sie wiaze z wydawaniem pieniedzy bo sam wyjazd to paliwo okolo 10 zl conjamniej :/
no u nas drzewo tez teraz do kupienia na zimę a kupujemy tylko Buk suchy a ro koszt na zimę ok 4 tys. My narazie nigdzie nie jeździmy a teraz nawet ja nie mogę bo nie ruszam sie z domu ,cały czas leze albo robię
spacerki 3 x po 30min
u nas corka praktycznie co 2 tygodnie jeździ na 2-3 dniowe szkolenia ,3-4 h szkoleń dziennie a potem maja ogniska i inne atrakcje wiec luz . My tez z nia jeździmy wtedy ale teraz to ja odpadam wiec maz będzie jeździł

no u nas drzewo tez teraz do kupienia na zimę a kupujemy tylko Buk suchy a ro koszt na zimę ok 4 tys. My narazie nigdzie nie jeździmy a teraz nawet ja nie mogę bo nie ruszam sie z domu ,cały czas leze albo robię
spacerki 3 x po 30min
u nas corka praktycznie co 2 tygodnie jeździ na 2-3 dniowe szkolenia ,3-4 h szkoleń dziennie a potem maja ogniska i inne atrakcje wiec luz . My tez z nia jeździmy wtedy ale teraz to ja odpadam wiec maz będzie jeździł
A to masz zagrozona ciaze? Czy bardziej przez nerwice??

pierwsza ciąża zakończyła sie cesarka z powodu guza w macicy jakiego miałam , potem przeszłam jeszcze 2 operacje usuniecia tego guza na tym samym cieciu co CC no i juz 6 lat temu po tych operacjach powiedziano mi ze u mnie tylko 1 ciąża jeszcze wchodzi w grę i to tylko przez CC bo powloki brzuszne nie wytrzymają :( wiec ja juz wiem od dawna . Szczerze ja wolałabym sn bo po CC dochodzę ok 2 miesięcy do siebie :(
Ojej , no to rzeczywiście przeszłaś trochę ,ja się boję bólu , ale pocieszam się myśląc że prawie każda kobieta to przechodziła i jakoś to przeżyły , będziesz dłużej dochodzić do siebie ale przynajmniej będzie bez bólu :)

reklama
Do góry