reklama
Tak bo mi sie leki zaczely jak mialam 15 lat wiec bylam jeszcze prawde mowiac dzieckiem, rodzice jezdzili ze mna po lekarzach i byli ze mna w trudnych chwilach i wiedza dokladnie co sie ze mna teraz dzieje. Mama nawet do mnie rano o 4 jak mąż wychodzi do pracy przychodzi sie położyć zebym sama nie byla jak sie obudzę [emoji5] jest kochana
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny ja mam wsparcie od męża, wział specjalnie urlop żeby ze mną posiedzieć. Wczoraj kurcze czułam się dobrze a od rana znowu jakaś panika. Siedzenie w domu mi nie sprzyja a dziś u nas taka plucha że nawet na spacerek nie pójdęnie mam w domu zajęcia i tak cały czas myślę o tych moich lękach i się nakręcam mówię wam dziewczyny jak jest mi ciężko i też zadaję sobie pytanie czemu mnie to musiało spotkać, tym bardziej że zaczęlo mi się to dopiero w ciąży. Justi a jak twoja krzywa cukrzycowa masz już wynik?
Dziewczyny mi sie zaczely jakies mdlosci i zgaga jakby jeszcze bylo malo
Dzis jest o wiele lepiej niz wczoraj ale nie bede zachwalac bo roznie z tym bywa. A jak u was dziewczyny z wypróżnianiem? Bo ja to mam ciagle zaparcia...
reklama
Podziel się: