reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Asiu ja chyba narazie wolę pozostać anonimowa...wybacz kochana ale to ze względu na mój zawód:/
Dziewczyny mi tez szybko bije serce i nie daje mi spokoju ale to chyba tak jest w ciąży...faktycznie bardzo jest to uciążliwe, piję wtedy meliskę i biorę validol.

Asiu myślę że ze 130 dla mnie to i tak dużo bo do kołatania dochodzi strach że zaraz mi ciśnienie skoczy pulsuje mi w glowie a do tego mam w niej straszny żar.

Asiu termin mam na 27 kwietnia ale poprzednia ciąża zakończyła się w 38 tygodniu. A ty Asiu na kiedy masz termin?

reklama
Dziewczyny wlasnie jestem po wizycie u ginekologa. Z dzidzia wszystko ok. Ale tak sie stresowalam ze cala czerwona bylam. A waga moja zamiast do góry to coraz niższa. Od poczatku ciazy az 5 kg schudlam[emoji22]

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry