Będzie dobrze, nie przejmuj sie.. Ja sobie zawsze tłumaczę ze przy spadkach nastroju w koncu zawsze następuje poprawa i jest git ja nie jestem na sertralinie wlasnie, biorę escitalopram i niby lekarz powiedział że będę mogla karmic przy nim nawet, ale mimo wszystko trochę się stresuje bo właśnie większość dziewczyn jednak na sertralinie w ciazyMysle ze na 100 mg masz szanse na bardzo dobre samopoczucie, moja psychiatra mowila ze to jest dawka terapeutyczna, mniejsza ma znacznie slabsze działanie.
Ja od tygodnia biore 100 mg i czekam na poprawę bo chyba wyplukala mi sie porządnie seretonina...zreszta zawsze na wiosne mam gorsze samopoczucie
reklama
Kasiuniaxv
Fanka BB :)
Też kiedyś go bralamBędzie dobrze, nie przejmuj sie.. Ja sobie zawsze tłumaczę ze przy spadkach nastroju w koncu zawsze następuje poprawa i jest git ja nie jestem na sertralinie wlasnie, biorę escitalopram i niby lekarz powiedział że będę mogla karmic przy nim nawet, ale mimo wszystko trochę się stresuje bo właśnie większość dziewczyn jednak na sertralinie w ciazy
No a ja lekarzowi wspominałam o sertralinie, ale powiedział że dobrze tolerowalam wlasnie escitalopram to nie będziemy kombinować i zebym wrocila do niegoTeż kiedyś go bralam
Kasiuniaxv
Większość tych leków ma kategorię C. Więc to jeden grzyb.No a ja lekarzowi wspominałam o sertralinie, ale powiedział że dobrze tolerowalam wlasnie escitalopram to nie będziemy kombinować i zebym wrocila do niego
No wlasnie to samo powiedział mi lekarzWiększość tych leków ma kategorię C. Więc to jeden grzyb.
Kasiuniaxv
Jeszcze te parę tygodni trzeba się przemecze, i przeżyć poród. Na samą myśl o tym włosy stają dębaNo wlasnie to samo powiedział mi lekarz
Anetkaa121
Zaangażowana w BB
Ja karmilam na escitilu i corka jest okazem zdrowia
Escitalopram jest również dobrym i bezpiecznym lekiem. Dziewczyny jakos mi zle ... od rana natlok myśli i gula w gardle...wiem ze w koncu musi byc lepiej...bo po burzy zawsze jest slonce ale tak mi ciężko...mialam naprawdę dluuuuuugi okres spokoju. Popołudnie zawsze jest lepsze...chociaz tyle.
reklama
Podziel się: