Gosiu u mnie jakby cos drgnęlo... mam od wczoraj mniejsze lęki. ...nie chcę zapeszac, boję się że znowu powrócą ze zdwojoną siłą, moze w koncu asertin zaskoczył po 4 tygodniach. Ja cały dzień chodzę snięta, mam jakieś since pod oczami i pocę się jak bóbr. A właśnie jestem z dzieckiem u lekarza. ..
reklama
Dziewczyny ja mam dzis jakis kryzys. Chodze jakas taka przerażona cały czas, tez tak mialyscie? Nie moge sie na niczym skupic...
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś rano myślałam że zwariuję po nieprzespanej nocy czuję się rano strasznie pobudzona. Co do twojego zapytania o cesarkę to też bym chyba chciała ją mieć nie wyobrażam sobie przy takich lękach rodzić naturalnie. A jak tam dzionek u was?
Mnie od tego ciaglego strachu zaczyna brzuch kłuć co chwila i martwie sie, tak bardzo bym chciala byc spokojna
Ja też ostatnio jestem całymi dniami totalnie przestraszona i dochodzą jeszcze noce które mnie po prostu przerażają cały czas mam nadzieję że ten asertin zadziała. Dziewczyny wy też tak macie że jak się boicie czegoś to nie możecie usnąć. Bo ja zauważyłam że jak mam lęk to nie wiem jak będę zmęczona i tak nie usnę a jak już to budzę się pi chwili z jeszcze większym strachem i uczuciem napięcia brzucha.
reklama
Podziel się: