reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Gosiu u mnie jakby cos drgnęlo... mam od wczoraj mniejsze lęki. ...nie chcę zapeszac, boję się że znowu powrócą ze zdwojoną siłą, moze w koncu asertin zaskoczył po 4 tygodniach. Ja cały dzień chodzę snięta, mam jakieś since pod oczami i pocę się jak bóbr. A właśnie jestem z dzieckiem u lekarza. ..

reklama
Ja właśnie wyszlam z dzieckiem na spacer bo juz po zapaleniu pluc i jeszcze czeka mnie wizyta u ginekologa po zwolnienie lekarskie.... o 19 mam sesję przez Skype z psychoterapeutą, mam nadzieję ze będzie wspierająca.

Dziś rano myślałam że zwariuję po nieprzespanej nocy czuję się rano strasznie pobudzona. Co do twojego zapytania o cesarkę to też bym chyba chciała ją mieć nie wyobrażam sobie przy takich lękach rodzić naturalnie. A jak tam dzionek u was?

Ja też ostatnio jestem całymi dniami totalnie przestraszona i dochodzą jeszcze noce które mnie po prostu przerażają cały czas mam nadzieję że ten asertin zadziała. Dziewczyny wy też tak macie że jak się boicie czegoś to nie możecie usnąć. Bo ja zauważyłam że jak mam lęk to nie wiem jak będę zmęczona i tak nie usnę a jak już to budzę się pi chwili z jeszcze większym strachem i uczuciem napięcia brzucha.

reklama
Do góry