reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny dziś pogoda nam spać nie dała. Są takie zmiany za oknem że to musi mieć wpływ ma nas. Obudziłam się dziś po 5 i u nas sypał śnieg, tak całkiem mocno! A od 9 świeci słońce intensywnie. Ogólnie od wczoraj wieje taki wiatr że łeb urywa.
Weszłam dziś na fb a tam wiele znajomych narzeka że im dzieci w nocy spac nie dały i od wczoraj marudne. My nerwowe ciężarówki widocznie jak te dzieci- nerwica przy takich zmianach atakuje mocniej.
Ja w nocy ciężko, teraz nawet nienajgorzej ale to cisza przed burzą- niedługo do kościoła a zaraz potem na imprezę rodzinną. Jak to znów przeżyć....

reklama
Hej,tak zle.napisalam,rodzilam w marcu nie w sierpniu:p dzidzia ma dwa tyg i trzy dni.nie przestawalam brac lekow i karmie piersia. Moj chlopczyk wazyl 3680 i ma sie hardzo dobrze. Jest spokojny przewaznie spi,ale sie boje ciagle czy bede dobra mama.i jak.to ogarne wszystko jak zostane sama z nim i moja 19miesieczna corka,ktora jest wulkanem.energii:)

Hej,tak zle.napisalam,rodzilam w marcu nie w sierpniu:p dzidzia ma dwa tyg i trzy dni.nie przestawalam brac lekow i karmie piersia. Moj chlopczyk wazyl 3680 i ma sie hardzo dobrze. Jest spokojny przewaznie spi,ale sie boje ciagle czy bede dobra mama.i jak.to ogarne wszystko jak zostane sama z nim i moja 19miesieczna corka,ktora jest wulkanem.energii:)
Super, że maluszek taki grzeczny. Dałaś radę z córką to i z synkiem podolasz. Dla swoich dzieci bedziesz najwspaniajsza mamą. Fajnie, że karmisz piersią, też mi się marzy karmienie.

Anetkaa już jesteś najlepszą mamą dla swoich dzieci i nigdy nawet nie pomyśl że jest inaczej. Najlepszą i jedyną jaką mają-najukochańszą.
Super że mały grzeczny i spokojny, oby tak dalej. Kawał chłopa z niego!
Anetkaa wrócisz do leczenia solidnego /jak przed ciążą/, to i dobre samopoczucie znów wróci, trzymaj się i uściskaj synka.

Serdeczne gratulacje:)

Coś z tą pogodą nie tak. Wczoraj śnieg z deszczem dzis słonko a mi jakby ktoś baterie wyciągnął. Spalam chwilę jakas regeneracja jest. Mam nadzieję, że Wy czujecie się lepiej.

Coś z tą pogodą nie tak. Wczoraj śnieg z deszczem dzis słonko a mi jakby ktoś baterie wyciągnął. Spalam chwilę jakas regeneracja jest. Mam nadzieję, że Wy czujecie się lepiej.
U mnie to samo. W dodatku jutro ma być dodatkowo gwałtowny wzrost temp. Pewnie stad to nasze samopoczucie

No wlasnie przed ciaza bralam 8 msc escitil i mialam nadzieje ze po porodzie nie bede musiala zwiekszac dawek ani nic,poczekam jeszcze i zobacze

Dasz radę to tylko te nasze chore,irracjonalne lęki.A jak z dawką leków?

reklama
no mi ta pogoda jeśli to ona winna takie napięcia daję,że musiałam wziąć 2relanium,ktore i tak nie pomoglo...ale dobrze,że mamy pogodowego winowajce:yes:

Do góry