hejHey dżema! Powiedz mi Ty bierzesz jakieś leki na cisnienie? Ja trzeci dzień straszny lęk przed mierzeniem nawet w domu I zazwyczaj ten pierwszy pomiar jest wysoki 140-150/90, kolejne dwa już w porządku niby. Dzwoniłam do gin Ale powiedział że tu trzeba nerwice leczyć a nie cisnienie.. zastanawiam się jak to jest w Twoim przypadku? Czy bierzesz leki przy tych skokach czy jak to jest i Ciebie ?
nie biore,ale w pierwszej ciazy brałam pod koniec ale wiele nie pomagały teraz wiem ze to cisnienie przez nerwice,i kurcze mysle ze w twoim przypadku lekarz ma racje.jak miałam ostatnio takie wysokie to chciał mnie położyc w szpitalu i własnie przepisać leki,a wiedziałam ze to niebedzie miało sensu bo to nic nie pomoze,cisnienie przy nastepnym mierzeniu opadło i wytłumaczyłam mu ze u mnie to tak juz jest,ale sam niewiedział co robic bo miałam 170/110 . dobrze ze twoj lekarz wie ze chorujesz i to jest przyczyna takich skoków,ja w poprzedniej ciazy 3 razy trafiałam do szpitala bo na wizytach maiłąm wysokie ze stresu,puzniej na odziale sie uspokajało , juz patrzyli na mnie jak na głupią hehe na odziale było O TA Z CISNIENIEM PEWNIE MAZ JA ZDENERWOWAŁ ;/