reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Tez w to wierze. Ja po pierwszym epizodzie z nerwicą lękową, po roku odstawilam leki i jakieś 6 lat praktycznie nie wiedziałam co to nerwica.. pewnie byly jakies momenty gdzie serducho zaczynalo wariowac bez powodu i podobne atrakcje, ale tak jak piszesz czlowiek wtedy wiekszej uwagi na to nie zwracał i nie myślał ze to jakiś objaw lękowy
Dokładnie po prostu gorszy dzien i tyle. Moi zdrowi znajomi czesto mówią, ze nie spali bo stres w pracy czy wazne wydarzenie czy mysleli, ze serce im wyskoczy z nerwów :-) Tylko potem jest lepszy dzień i olewaja. Jak pracowałam intensywnie, byl remont itp to nie mialam czasu na myślenie. Teraz jest gorszy okres ale liczę, ze to tylko okres

Kiedyś mówiłam lekarzowi, że co to za życie cały czas na lekach bo bez nich katastrofa... Odpowiedział, ze przecież gdybym miała np. nadciśnienie to też musiałabym być caly czas na lekach, więc każdy ma swój "krzyżyk". No i ma w sumie rację lekarz.
Oby tylko po ciąży leki były skuteczne bo póki co to w nocy dziś miałam jazdę i skończyło się na hydro a i tak nie mogę do teraz się uspokoić. :(

Kiedyś mówiłam lekarzowi, że co to za życie cały czas na lekach bo bez nich katastrofa... Odpowiedział, ze przecież gdybym miała np. nadciśnienie to też musiałabym być caly czas na lekach, więc każdy ma swój "krzyżyk". No i ma w sumie rację lekarz.
Oby tylko po ciąży leki były skuteczne bo póki co to w nocy dziś miałam jazdę i skończyło się na hydro a i tak nie mogę do teraz się uspokoić. :(
Tez mialam kiepska noc, spalam malo ale bez leków. Jeden dzień się nie wyspie to moze druga noc będzie lepsza bo padne. Moj mąż tez gorzej spał, może taki dzień. Byle do przodu

Tez mialam kiepska noc, spalam malo ale bez leków. Jeden dzień się nie wyspie to moze druga noc będzie lepsza bo padne. Moj mąż tez gorzej spał, może taki dzień. Byle do przodu
Ja też ciężko spalam przez wzdęcia, niby nic takiego a denerwowalam sie strasznie :D a tak z innej beczki kompletujecie juz wyprawke ?

Mi oczywiście nagadaly stare ciotki i teściowa (sic!) ze nie za wcześnie bo zapeszysz. Ja oczywiście lykam wszystko jak pelikan i doszłam do tego ze mam wyrzuty sumienia że coś kupiłam...
Nie martw się...ach te przekazy pokoleniowe potrafią czlowieka porządnie wystraszyć;-) ;)ja dostałam chyba 16 tyg.ubrania w spadku i poki co w kartonie ale są

No mi jedna doktor też nawiązała do lekow na nadciśnienie,a inna,żerzecież nie będę brać leków całe życie...chcę wierzyć tej 2 choć próbowałam 3x odstawiać...jednak po 4miesiącsch wracałam....ale tak myślę,że może ta ciąża coś wyreguluje i będzie dobrze

reklama
Do góry