reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny u mnie od dwoch dni słonecznie i czuje sie troche lepiej, staram sie sobie czas organizować. Miejmy nadzieję, ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna to każda z nas poczuje sie lepiej;) zazdroszczę Wam tych dziewczynek w brzuchu u mnie chłopczyk, no ale najważniejsze żeby był zdrowy
Anncia kolejna będzie dziewczynka:)u mnie też pierwszy jest synek

reklama
U mnie w 16 tygodniu powiedzial że chłopczyk, a na polowkowym że 100% dziewczyna :) u mnie damska cześć rodziny jest wniebowzieta :)
Mi już w 13 tyg dwóch lekarzy powiedziało, ze chlopiec heh i każde kolejne badanie, w tym polowkowe tylko to potwierdziły:) mój M to się cieszy.. mowi ze bede chciala jeszcze na pewno próbować.. a jakby była pierwsza dziewczynka to możliwe że bym sobie juz odpuściła kolejna ciaze;)

Czyli dziewczynki ilościowo wygrywają-u mnie też dziewczynka (podobno ;))
Dziewczyny czy wy też męczycie się już jak chodzicie? U mnie 29 tc a wyprostować się ciężko, przejdę 300 m i zdycham a kiedyś chodziłam kilometrami wszędzie na piechotę.
No ja w 21 i tez zaczynam zadyszkę i kręgosłup daje się we znaki

Dziewczyny czy wy też męczycie się już jak chodzicie? U mnie 29 tc a wyprostować się ciężko, przejdę 300 m i zdycham a kiedyś chodziłam kilometrami wszędzie na piechotę.
Mam podobnie, śmieje się ze przed porodem to będę się kulac :)

Tez tak mam.. zaczelam spacerować ostatnio i np dzisiaj po 30 min spacerze az w glowie mi sie krecilo.. po sklepach tez nie mam sil latać, wejdę gdzieś do jednego i juz mam dosyc. Chociaz ja przed ciaza tez malo ruchu mialam, wszedzie tylwk autem sie wozilo, do tego papierochy także kondycji teraz zero:/

Jeszcze przed zajściem w ciążę myslalam ze jak juz zajde i urodze to max rok i będę chciała kolejne dziecko.. Ale teraz.. No nie wyobrażam sobie;)

reklama
Jeszcze przed zajściem w ciążę myslalam ze jak juz zajde i urodze to max rok i będę chciała kolejne dziecko.. Ale teraz.. No nie wyobrażam sobie;)
Kiedyś jak bralam leki i było spoko, to chciałam miec co najmniej trójkę... A teraz to już sama nie wiem czy na drugie się zdecyduje

Do góry