reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

edzik ciesze sie ze wszystko ok :)a to echo serca tez bym chciała zrobic,ty to dostałas skierowanie do szpitala?fajnie ze twoj lekarz ci to zaproponował,bedziesz miała juz pewnosc ze jest ok :)
zastanawiam sie nad necia 121 , czy jest tak zajeta i jeszcze obolała po cc, czy cos nie tak u niej ;/
widze ze nas przybywa....coś strasznego to nasze choróbsko :(
edzik i co,opinia sie niezmieniła siusiak nie wyrósł ? ja mam jutro połówkowe i tak sie zastanawiam czy aby napewno sie tam nic u mojej małej niezmieniło ;)
Hejka!no dalej dziewczynka:).ja polowkowe mialam w przychodni i tez w przychodni mam miec echo ale dopiero 30.04.Bede trzymac za Ciebie kciuki !Na pewno bedzie ok!

reklama
a no dziekuje :)
edzik a jak po zwiekszeniu dawki sie czujesz ? u mnie depresja straszna totalna niemoc :( moze przez ta zime,jeszcze jak przeczytałam ze ty masz obraz chorej bezradnej mamy w pamieci,odrazu u mnie wizja i strach ze moj synek tez bedzie miał taki moj obraz :( mam nadzieje ze po powrocie do swoich lekow wruce do siebie,i mu to wynagrodze ale jak zniesc tyle miesiecy jeszcze :(

a no dziekuje :)
edzik a jak po zwiekszeniu dawki sie czujesz ? u mnie depresja straszna totalna niemoc :( moze przez ta zime,jeszcze jak przeczytałam ze ty masz obraz chorej bezradnej mamy w pamieci,odrazu u mnie wizja i strach ze moj synek tez bedzie miał taki moj obraz :( mam nadzieje ze po powrocie do swoich lekow wruce do siebie,i mu to wynagrodze ale jak zniesc tyle miesiecy jeszcze :(
Wiesz co ja przy tej sertralinie 75mg mam mega migrene więc zostawię 62.5.Najwyzej zwieksze,jak bedzie krytycznie.Poki co nocki dalej z nerwicową delirką ale czuję,że muszę głową popracować.. dzisiaj terapia znów mnir natchnęła do działania.A Ty Dzema co bierzesz bo zapomniałam?No i Twoj syn nie musi mieć moim lęków z dzieciństwa...Ty jesteś świadoma,że może to wpłynąć na Twojego syna...moja mama nie była

U mnie też dziewczyna :) mi nic o echo serca nie mówiono... Lekarz mówił że serce zdrowe.
No u mojej córki też zdrowe ale to taki dodatek.Może przychodnia ma kontrakt ...nie wiem.Ja do gina chodzę prywatnie,jedynie polówkowe na NFZ z racji wieku i to ta sama lekarz robi więc może dała mi extra badanie za free,a resztę dalej u niej w prywatnym gabinecie

Dziewczyny u mnie od dwoch dni słonecznie i czuje sie troche lepiej, staram sie sobie czas organizować. Miejmy nadzieję, ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna to każda z nas poczuje sie lepiej;) zazdroszczę Wam tych dziewczynek w brzuchu u mnie chłopczyk, no ale najważniejsze żeby był zdrowy

Dziewczyny u mnie od dwoch dni słonecznie i czuje sie troche lepiej, staram sie sobie czas organizować. Miejmy nadzieję, ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna to każda z nas poczuje sie lepiej;) zazdroszczę Wam tych dziewczynek w brzuchu u mnie chłopczyk, no ale najważniejsze żeby był zdrowy
U mnie w 16 tygodniu powiedzial że chłopczyk, a na polowkowym że 100% dziewczyna :) u mnie damska cześć rodziny jest wniebowzieta :)

reklama
Czyli dziewczynki ilościowo wygrywają-u mnie też dziewczynka (podobno ;))
Dziewczyny czy wy też męczycie się już jak chodzicie? U mnie 29 tc a wyprostować się ciężko, przejdę 300 m i zdycham a kiedyś chodziłam kilometrami wszędzie na piechotę.

Do góry