Mam nadzieje ze cos pomożetak bezpieczna w ciazy.hipnoza nie ma nic wspolnego z tą sceniczną z tv. hipnotyzer wprowadza Cię w relaks i podaje Ci sugestie np.dotyczace oswojenia lęku czy z czym tam przyjdziesz.W czasie sesji normalnie rozmawiasz ale pracuje głównie podświadomość.Pytałam psychiatry i hipnoze stosuje się wspomagająco przy leczeniu nerwic
reklama
Edzik36
Fanka BB :)
hej no co 3 tyg myślę.cały czas mam obraz z wczorajszej sesji i jakoś mi lepiej...no i nie wiem czy zwiększyć dawkę sertraliny tak jak mi zaleciła psychiatraMam nadzieje ze cos pomożemasz zamiar chodzic regularnie?
Eh dobrze by bylo... ja mam dzisiaj usg połówkowe i juz przeżywam. A jak u Was?Dziewczyny czy wszystki "ozdrowiałyście"?
magdaswiet
Hej ja bralam relanium dwa tyg codziennie. Mam.ogromny problem ze snem. Teraz staram sie radzić, meliska, cieple mleko lub ziolowe tabletki. Relaniun czasem raz w tyg jak juz naprawdę mam mega lęk. Pani psychiatra, psycholog i ginekolog pozwolili brać. Dzidzia kopie mocno i nie widzę słabszych ruchów. Jestem w 31 tcA do dziewczyn, które biorą relanium, jak się po nim czujecie? Też mam od lekarza od dwóch miesięcy, ale boję się je wziąć. Boję jak będę się czuła i że nie będę czuła ruchów, jeśli małego uśpi. Powiedział, żeby brać doraźnie, a ok 2 tygodni przed porodem codziennie
magdaswiet
Chwilę mnie tu nie bylo. Widzę, ze dziewczyny stosujecie terapie i hipnoze. Ja od polowy stycznia terapia. Ponoć są postępy i się stabilizuje ale nadal dużo we mnie lęku. Boje się porodu i że jak będę karmić piersią to ani hydro ani relanium ani nawet tabletki ziolowe... a u mnie najgorsze bezsenne noce, lub spie pob 4-5 h z przerwami
Liczę na to że będę padnięta przy maluszku i zasne ze zmęczenia :-)
Edzik36
Anncia a czy Ty bierzesz taką samą dawkę jak przed ciążą?Ewlinkal ja na pewno nie przerwe leczenia, chociaz dzisiaj naprawde juz mialam takie mysli.. zaczelam sluchac nagran DicoVica i troche mnie wyciszyly.. Edzik na czym polega ta hipnoza na ktorej bylas no i czy to bezpieczne w ciazy?
Edzik36
no to trzymam kciuki!!!!ja mam połówkowe 20.03 i też siè martwię czy przez te antydepresanty nic się nie dzieje.Daj znać jak badanieEh dobrze by bylo... ja mam dzisiaj usg połówkowe i juz przeżywam. A jak u Was?
Nie, ja przed ciaza bralam jedna tabletke, teraz biore polowe i raczej na pewno bede zwiekszac do jednej tabletki, ale jeszcze chwile poczekamAnncia a czy Ty bierzesz taką samą dawkę jak przed ciążą?
reklama
Ok dziekuje! Dam znacno to trzymam kciuki!!!!ja mam połówkowe 20.03 i też siè martwię czy przez te antydepresanty nic się nie dzieje.Daj znać jak badanie
Podziel się: