reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

tak bezpieczna w ciazy.hipnoza nie ma nic wspolnego z tą sceniczną z tv. hipnotyzer wprowadza Cię w relaks i podaje Ci sugestie np.dotyczace oswojenia lęku czy z czym tam przyjdziesz.W czasie sesji normalnie rozmawiasz ale pracuje głównie podświadomość.Pytałam psychiatry i hipnoze stosuje się wspomagająco przy leczeniu nerwic
Mam nadzieje ze cos pomoże:) masz zamiar chodzic regularnie?

reklama
A do dziewczyn, które biorą relanium, jak się po nim czujecie? Też mam od lekarza od dwóch miesięcy, ale boję się je wziąć. Boję jak będę się czuła i że nie będę czuła ruchów, jeśli małego uśpi. Powiedział, żeby brać doraźnie, a ok 2 tygodni przed porodem codziennie
Hej ja bralam relanium dwa tyg codziennie. Mam.ogromny problem ze snem. Teraz staram sie radzić, meliska, cieple mleko lub ziolowe tabletki. Relaniun czasem raz w tyg jak juz naprawdę mam mega lęk. Pani psychiatra, psycholog i ginekolog pozwolili brać. Dzidzia kopie mocno i nie widzę słabszych ruchów. Jestem w 31 tc

Chwilę mnie tu nie bylo. Widzę, ze dziewczyny stosujecie terapie i hipnoze. Ja od polowy stycznia terapia. Ponoć są postępy i się stabilizuje ale nadal dużo we mnie lęku. Boje się porodu i że jak będę karmić piersią to ani hydro ani relanium ani nawet tabletki ziolowe... a u mnie najgorsze bezsenne noce, lub spie pob 4-5 h z przerwami:( Liczę na to że będę padnięta przy maluszku i zasne ze zmęczenia :-)

Ewlinkal ja na pewno nie przerwe leczenia, chociaz dzisiaj naprawde juz mialam takie mysli.. zaczelam sluchac nagran DicoVica i troche mnie wyciszyly.. Edzik na czym polega ta hipnoza na ktorej bylas no i czy to bezpieczne w ciazy?
Anncia a czy Ty bierzesz taką samą dawkę jak przed ciążą?

reklama
Do góry