reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny dzięki! Wszystko ok! Ale nie wytrzymalam w gabinecie i sie poplakalam przy lekarzu, powiedzialam o problemie. Mlody, świetny lekarz, chyba wiedzial o co chodzi i uspokoił mnie. Powiedział ze dzidzia rozwija sie swietnie,. Widzialam dzisiaj też pierwszy raz buzkę malego w 3D. Niesamowite, az sie wzruszyłam

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzięki! Wszystko ok! Ale nie wytrzymalam w gabinecie i sie poplakalam przy lekarzu, powiedzialam o problemie. Mlody, świetny lekarz, chyba wiedzial o co chodzi i uspokoił mnie. Powiedział ze dzidzia rozwija sie swietnie,. Widzialam dzisiaj też pierwszy raz buzkę malego w 3D. Niesamowite, az sie wzruszyłam
oj jak cudnie!widzisz dzieciaczki są silne!niecj maluch dalej rośnie zdrowo!A Ty od poczàtku ciąży bierzesz leki bo mam już zaniki pamięci?

już widzę Anncia,że od niedawna łykasz te nasze wspomagacze
Tak dopiero tydzien. Mi lekerz po 20tyg zgodzil sie wprowadzic.. chociaz chcial mnie jeszcze przetrzymac bez. Mowil mi jednak ze mial pacjentki z bardzo poważnymi problemami psychicznymi, ktore "jadly" cale ciaze naprawdę silne leki i maluchy rodzily sie zdrowe

Tak dopiero tydzien. Mi lekerz po 20tyg zgodzil sie wprowadzic.. chociaz chcial mnie jeszcze przetrzymac bez. Mowil mi jednak ze mial pacjentki z bardzo poważnymi problemami psychicznymi, ktore "jadly" cale ciaze naprawdę silne leki i maluchy rodzily sie zdrowe
Ja dostalam recepte na leki po 24 tc ale w sumie tylko relanium bralam i statalam sie jak najmniej. Szczerze to czekam na czas po porodzie. Jak nie podolam to nie bede karmic piersia a wezme leki.

Dwoch chlopakow, ktorzy wyszli z nerwicy dzielą sie swoimi doswiadczeniami. Wejdz sobie nq stronke zaburzeni.pl Tam sa tez ich nagrania YT. Fajnie gadają, warto posluchac!
Z chęcią poslucham, bardzo bym chciała wyjść z tych moich leków okropnych. Terapia sporo daje ale chyba bym chciala zacszybko wszystko i czasem dopadaja mnie doły:(

Ja dzisiaj mialam ostatnie spotkanie z polozna, wszystko ok ze mna I dzidzia,takze za 9 dni rodze,juz dzisiaj zAczelam miec stresa,spocone rece itp

reklama
Do góry