reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
ja 18 listopad. jeszcze po dzisiejszym usg lekarz stwierdził że dzidzius jest malutki i wyszlo ze ponad 2 tygodnie młodszy niż powinien. trochę się tym przejelam; ((

Czy są tu mamusie z arytmia bądź innymi anomaliami sercowymi? Moja nerwica dotyczy głównie serca chociaz diagnoza to nerwica lękowa. Eh nie jest lekko. Przed ciążą brałam leki, a kiedy zaczęliśmy starać się o dzidziusia odstawiłam je i tak po 2 latach zażywania mam już 3 miesięczna przerwę, a jestem w drugim miesiącu ciąży. Nie wiem jak wytrwam do końca

doty
Czy są tu mamusie z arytmia bądź innymi anomaliami sercowymi? Moja nerwica dotyczy głównie serca chociaz diagnoza to nerwica lękowa. Eh nie jest lekko. Przed ciążą brałam leki, a kiedy zaczęliśmy starać się o dzidziusia odstawiłam je i tak po 2 latach zażywania mam już 3 miesięczna przerwę, a jestem w drugim miesiącu ciąży. Nie wiem jak wytrwam do końca
dotyczy głównie serca? czyli ? bo nie rozumiem, przy nerwicach występują takie objawy jak panika, ból klatki piersiowej, duszności, zawroty głowy itp ale tego nie rozumiem

dziewczyny a pytanie ode mnie .. ma któraś tak że są dni kiedy cieszycie się ciążą i możecie pogadać o wszystkim , ale wystąpi jeden bodziec, czyli lęk - np. tak jak przy mnie jak zobaczę coś strasznego w tv, bądź usłyszę o jakiś strasznych chorobach itd to od razu panika i muszę się uspokajać i wyrzucać te złe myśli .. macie tak ? jeśli tak.. to jak sobie radzicie

Dziewczyny u mnie bylo jiz coraz lepiej jakos zaczelam sobie radzic z durnymi myslami az do czasu jak nie pojawila sie kolejna durna ktora przeczytalam na necie dziewczyna napisala ze miala tez w ciazy glupie mysli np ze wyleci z auuta :/ normalnie bym to przeczytala i sie temu nie poddala a tak to weszlo mi to w glowe a ja w piatek jade tyle godzin nad morze i co mam sie bac jechac autem ? :// okropna jest ta nerwica lekowa !! ze tez mnie to dopadlo w ciazy :/ przez to woggole nie skupiam sie na malej tylko na strachu tycch mysli choc sa irracjonalne :/ jak wy sobie z tym radzicie ?? a juz bylo lepiej :(

wczesniej mialam mysl ze moglabym cos zrobic mezowi tez sie wystraszylam no ale przeciez go kocham i wiedzialam ze nic nie zrobie ! nie moglam przeciez nagle z teo strachu z nim nie przebywac i jakos mysl przeszla a teraz to no ludzie koszmar jakis... jak sobie z tym radzic ?

reklama
Do góry