reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Murasaki a co u Ciebie ? Milczysz ... [emoji3] daj znać co dobrego chyba ze jest zle to tez napisz. Ja zmieniam doktorka mam wizytę na środę oczywiście sie trochę boje ale nerwica ma to do siebie ze bedzie dalej wysyłać sygnały. Czytam obecnie książkę Oswoić lęk. Mam rożne momenty ale jednak najlepiej działa
Na mnie działanie czyli bezczynne siedzenie mi nie służy zupełnie. Dzisiaj wieczorem z mezem obejrzymy sobie jakis film. Ktoś ma jakieś propozycje na film ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My ostatnio oglądaliśmy "Wybuchowa para" fajny :D

reklama
Hej dziewczyny mam troche niekomfortowe pytanie, czy tez macie czasem sluz taki zolto pomaranczowy zwlaszcza po zalatwieniu spraw fizjologicznych, mialam robione test z moczu I nie wykazalo zadnych infekcji.. teraz sobie wkrecam ze to moze poronienie sie zaczyna chyba zwariuje dopiero we wtorek usg...

Hej dziewczyny mam troche niekomfortowe pytanie, czy tez macie czasem sluz taki zolto pomaranczowy zwlaszcza po zalatwieniu spraw fizjologicznych, mialam robione test z moczu I nie wykazalo zadnych infekcji.. teraz sobie wkrecam ze to moze poronienie sie zaczyna chyba zwariuje dopiero we wtorek usg...
Nie nakręcaj się na zapas bo ja ostatnio czytałam że w ciazy bardzo często występują uplawy więc to moze to...
Będzie dobrze który to tydzień?

Poczatek 13 tygodnia, no wlasnie Ja tez czytalam ze moga byc uplawy ale Ja nie mam zadnej infekcji ani nic mnie nie swedzi czy boli tam dlatego sie stresuje..

Poczatek 13 tygodnia, no wlasnie Ja tez czytalam ze moga byc uplawy ale Ja nie mam zadnej infekcji ani nic mnie nie swedzi czy boli tam dlatego sie stresuje..
Spokojnie spróbuj się uspokoić skoro nic Cie nie boli i żadnych innych objawów to napewno jest wszystko ok.
Codziennie tak masz czy akurat dzisiaj to zauważyłaś?

Mi koleżanka powiedziała ze jak nie krwawię żywa krwią i nie czuje skurczy to mam sie nie przejmować i tego sie trzymam od początku. A śluz mam cały czas raz żółty raz biały .

Spokojnie spróbuj się uspokoić skoro nic Cie nie boli i żadnych innych objawów to napewno jest wszystko ok.
Codziennie tak masz czy akurat dzisiaj to zauważyłaś?

Juz od jakiegos czasu zauwazylam ze jak zalatwiam swoje potrzeby fizjologiczne to chyba od wysilku (niestety cierpie na zaparcia) taki pomaranczowy sluz sie pojawia przy podcieraniu, normalnie mam bialy albo zolty.. powiem wam dziewczyny ze ta ciaza to mnie wykancza psychicznie;) chyba poprzestane na jednym dziecku;);)

reklama
Ja kiedyś też tak miałam i ginekolog powiedziała że to może być też tak że po stosunku z mężem może wypływać sperma pomiesza ze śluzem nawet przez 2 albo 3 dni więc może u ciebie też tak jest

Do góry