Różyczka1984
Fanka BB :)
Na 20 sierpnia wiec chyba podobnie do Murasaki.
To ja miesiąc później
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 20 sierpnia wiec chyba podobnie do Murasaki.
To ja miesiąc później
Chyba kupie sobie ten biooil na allegro jest za 54 zl plus wysylka ale chce się mojej ginekolog zapytać czy mogę go używać.
Monitor oddechu tez na pewno kupie taki pod materacyk na olx.pl widzialam uzywane za okolo 200 zl
A z jakiej firmy masz ten monitor oddechu?Różyczka1984 pisze:Ja w 16 tc narazie nic na plusie bo w 1 trymestrze schudlam a teraz wróciłam do wagi wyjściowej. Brzuszek juz zaczyna być widoczny. Monitor oddechu juz mam po 1 dziecku. Super sprawa
Angel CareA z jakiej firmy masz ten monitor oddechu?
Witam dziewczyny wczoraj Wyladowalam w szpitalu z ciśnieniem 170/98 nic mi nie dali ale mnie zostawili po 3 godz męki spadło samo myślicie ze z nerwicy ???Wczoraj dobrze się czułam a wieczorem o 21 się zaczęło wzięłam hydro ale nie pomogło kompletnie nic ...dzisiaj już w normie dobrze ze z małą wszystko ok sorki za zmianę tematu bo mialo nie byc o tym ale co zrobic mam ...Może któraś z was miała tak samo dodam ze nie mam żadnych leków czy ataków paniki przed mierzeniem ciśnienia
nie czułam się właśnie dobrze bo aż mnie terepalo i dlatego wzięłam hydro żeby mnie trochę u spokoilo a tu kompletnie nic ciśnienie dalej rosło lekarz prowadzący mnie na razie nie chce dawać i tabletek na cisnienie bo nie wiadomo z czego to czekam na wyniki zobaczymy ...A co mówili lekarze ze czemu tak sie mogło stać ? A jak czułaś sie dobrze to po co brałaś hydro ?
N
nie czułam się właśnie dobrze bo aż mnie terepalo i dlatego wzięłam hydro żeby mnie trochę u spokoilo a tu kompletnie nic ciśnienie dalej rosło lekarz prowadzący mnie na razie nie chce dawać i tabletek na cisnienie bo nie wiadomo z czego to czekam na wyniki zobaczymy ...