reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja mam 15 tydzien a bruszek juz troszeczke mi widac troche bardziej niz jak gdy bardzo sie najesz i zaczal teraz w drugim trynestrze bardzo mnie swedziec wiec kupie sobie jakis olejek na roztepy moze znacie jakies dobre produkty?

Ja używam bio oil i mnie tez czasami swędzi. Zamówiłam na necie 200 ml za 50 zł niecałe i mam go juz hoho a jeszcze mam polowe. Myśle ze domkonca ciąży zużyje
Maks ten i trochę następnego opakowania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Iwi121 to morze to cudowna sprawa, zazdroszczę. Też zawsze nad morzem czuję się bardziej wyciszono, choć góry to bardziej mój klimat. Uwielbiam wysiłek fizyczny i czym dłuższa trasa tym lepiej :) Lubię to uczucie satysfakcji gdy się wejdzie tak wysoko :D

Co do nudzenia się w domu. To w życiu :) Tak mi szybko czas leci, że nawet nie wiem kiedy :) A jeszcze milion rzeczy bym chciała zrobić :)

Też mam kilka kilka ciuszków :) Choć teraz czas na urządzanie pokoiku, stoję też przed wyborem monitora oddechu.

Murasaki tez będę kupować monitor oddechu i tez myśle jaki ale jeszcze wie nie rozglądałam. A chodzisz do jakiejś szkoły rodzenia ? Ja mam plan sie zapisać aby sie trochę uświadomić ... szczególnie plan porodu chce znać [emoji39]

Ja jestem w 23 Tyg i widac mi brzuszek ale od niedawna [emoji3] na razie mam plus 5 kg chociaz boje sie zważyć po świętach ...

Ja już na plusie 7,5 kg ech Prawie 27 tydz. Brzuszek bardziej mi wyskoczył tak po 23 tyg.

Ja używam Oillian mama, kupiłam w aptece. Nic mnie nie swędzi, na razie brzuszek ładny.

Murasaki tez będę kupować monitor oddechu i tez myśle jaki ale jeszcze wie nie rozglądałam. A chodzisz do jakiejś szkoły rodzenia ? Ja mam plan sie zapisać aby sie trochę uświadomić ... szczególnie plan porodu chce znać [emoji39]

Jutro mam dzwonić i mają mnie zapisać. Ale od kiedy zaczynam to jeszcze nie wiem :) Na pewno chcę chodzić :)
Co do monitora to na pewno taki pod materacyk, ze względu na kota. Nie chcę aby wyłapał ruch zwierzaka.

Chyba kupie sobie ten biooil na allegro jest za 54 zl plus wysylka ale chce się mojej ginekolog zapytać czy mogę go używać.
Monitor oddechu tez na pewno kupie taki pod materacyk na olx.pl widzialam uzywane za okolo 200 zl :)

reklama
Jutro mam dzwonić i mają mnie zapisać. Ale od kiedy zaczynam to jeszcze nie wiem :) Na pewno chcę chodzić :)
Co do monitora to na pewno taki pod materacyk, ze względu na kota. Nie chcę aby wyłapał ruch zwierzaka.

Ja tez będę chodzic mam nadzieje se ta wiedza mnie uspokoi [emoji3] ja tez chce por materac monitor i raczej używany bo nowe drogie są jak szlak. Murasaki przetrzesz nam szlaki [emoji3]

Do góry