Klara28
Fanka BB :)
Dzięki DaWo.
Wydaje mi się że tylko tak może mu pokazać że jest silna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki DaWo.
Nie możesz siebie obwiniac za jego postępowanie.. Ty też masz uczucia. Naprawdę weź się w garść i żyj dla siebie i dziecka a wszystko się ułoży. Jak będzie mu zalezalo to przyjdzie do Ciebie z podkulonym ogonem i będzie Cie przepraszac a jak nie to musisz zrobić pierwsze kroki żeby to zakończyć ale daj Wam jeszcze trochę czasu. Może się okazać że przechodzicie kryzys małżeński i po jakimś czasie się dogadacie.Pewnie pójdę na ten roczek ale nie będę zbyt dobrze się bawić. Najbardziej boli mnie to że nie ma go tutaj tylko siedzi z kolegami a przy kłótni dał mi do zrozumienia że to ja jestem zbyt nerwowa i za bardzo staram się go kontrolować już nie wiem czy on ma rację czy ja jestem po prostu tak bardzo nerwowa i to wszystko moja wina
Pisał do mnie nie dawno że mnie kocha i dwa razy ale nie odebrałam, ale jak to ja w końcu oddzwoniłam powiedział że mnie kocha i że za nie długo będzie ciekawa jestem ile będzie trwała ta chwila bo już mu nie wierze jak kiedyś za dużo razy się na nim przejechałamNie możesz siebie obwiniac za jego postępowanie.. Ty też masz uczucia. Naprawdę weź się w garść i żyj dla siebie i dziecka a wszystko się ułoży. Jak będzie mu zalezalo to przyjdzie do Ciebie z podkulonym ogonem i będzie Cie przepraszac a jak nie to musisz zrobić pierwsze kroki żeby to zakończyć ale daj Wam jeszcze trochę czasu. Może się okazać że przechodzicie kryzys małżeński i po jakimś czasie się dogadacie.
A on na tobie się nie przejechał? Głowa do góry będzie dobrze [emoji3]Pisał do mnie nie dawno że mnie kocha i dwa razy ale nie odebrałam, ale jak to ja w końcu oddzwoniłam powiedział że mnie kocha i że za nie długo będzie ciekawa jestem ile będzie trwała ta chwila bo już mu nie wierze jak kiedyś za dużo razy się na nim przejechałam
Iwi idzcie na terapie. Takie szarpanki nic nie dadza . Bedziecie sie wykanczac nawzajem.Pisał do mnie nie dawno że mnie kocha i dwa razy ale nie odebrałam, ale jak to ja w końcu oddzwoniłam powiedział że mnie kocha i że za nie długo będzie ciekawa jestem ile będzie trwała ta chwila bo już mu nie wierze jak kiedyś za dużo razy się na nim przejechałam