Paulaaa123
Zaangażowana w BB
Skonsultuj dawkowanie może z innym psychiatra. Sertralina jest jednym z najlepiej przebadanych SSRI. Ja nie muszę odstawiać przed porodem wg mojej psychiatry, ale biorę 50 mg. Jest na tym forum dziewczyna, która właśnie przed porodem zeszła do 100 mg. Wszystko ok z dzieciaczkiem.Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała podobną sytuację. Byłam dziś u ginekologa z wynikami i lekarz podejrzewa Cholestaze dostałam skierowanie na jutro do szpitala na dodatkowe badanie. Powiedziała mi że jeśli wyniki w szpitalu dalej będę mieć źle to zostanę skierowana do kliniki leczenia cholestazy. Dodam że leczę się na nerwice brałam przed zajściem w ciążę i w ciąży setaloft 100 mg ale lekarz psychiatra kazał mi odstawić na miesiac przed porodem, żebym nie miała efektu odstawienia to miałam to robić powoli. Obecnie biorę kawałek setaloftu. Do tego jak się dowiedziałam że mam iść do szpitala z podejrzeniem cholestaza to ciśnienie na wizycie mi skoczyło do 170. Dodam że na każdej wizycie mam wysokie ciscienie a w domu mam do 130. Boję się panicznie czy jest tu ktoś kto przechodził przez to samo potrzebuje wsparcia.