Anulkamalutka
Zaciekawiona BB
Myslisz ze to Zoloft wywolal skurcze?O jeny, przykro mi bardzo! W którym jesteś tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myslisz ze to Zoloft wywolal skurcze?O jeny, przykro mi bardzo! W którym jesteś tygodniu?
Myślę że kumulacja stresu - nerwica + meliśmy kradzież w zeszły weekend na 10 tys i próbę kradzieży na 60 tys.Myslisz ze to Zoloft wywolal skurcze?
A jaką dawkę miałaś wtedy? Od jakiej zaczęłaś?Tak, miałam dokładnie takie nasilenie objawow, trwało to miedzy 7 a 10 dni i później całkowicie ustąpiło, mi lekarz powiedział ze u większości jego pacjentów tak właśnie wyglada adaptacja do tego leku
50 potem 100 i ostatecznie 150A jaką dawkę miałaś wtedy? Od jakiej zaczęłaś?
A jak zwiekszałas z 50 na 100 i na 150 to wtedy też odczułas jakieś zmiany czy tylko na samym początku ta dawka 50?50 potem 100 i ostatecznie 150
Najbardziej nieprzyjemnie było po 5 dobie jak zwiększałam dawkę z 50 na 100A jak zwiekszałas z 50 na 100 i na 150 to wtedy też odczułas jakieś zmiany czy tylko na samym początku ta dawka 50?
A teraz po ciazy jak sie czujesz?Ja jestem takim przykładem. Silna nerwica na lekach uspokoila się w ciazy i odstawilam leki na początku i cała ciąża była spokojna. Zapomniałam co to nerwica
A miałaś obniżenie nastroju, lekkie stany depresyjne?Najbardziej nieprzyjemnie było po 5 dobie jak zwiększałam dawkę z 50 na 100