reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

Dziewczyny pomóżcie. Pokłóciłam się znowu z mężem przed chwilą o to że znowu poszedł sobie z kolegami a mnie zostawił samą chociaż uzgodniliśmy wczoraj że pojedziemy gdzięs najpierw razem a później ja pojadę z nim i jego kolegami. Wróciłam ze spaceru z psem a tu mi mąż mówi że juz jedziemy bo koledzy już czekają i się zaczeło: mówie ze najpierw musimy załatwić moje sprawy i pózniej pojedziemy a on na to że nie umie się ze mną dogadać wyszedł i pojechał z kolegami a ja tu siedze i płacze bo znowu mnie zostawił dla kolegów a nie został ze mną i dzieckiem i strasznie boje się tego że jak urodzę to tak będzie on z kolegami a ja ciągle sama w domu z dzieckiem.
Aha jeszcze mi wypomniał że siedział wczoraj ze mną cały dzień a jak mu mówie że w końcu odejde i zostanie sam z kolegami to odpowiada mi "jak chcesz może i lepiej ja będę płacił tylko alimenty"
CO MAM ROBIĆ BYŁO JUŻ LEPIEJ Z MOJĄ DEPRESJĄ A TERAZ ZNOWU WRÓCI!!!!!
POMOCY

reklama
Iwi nie rycz, jak pojechał to pojechał. Nie stresuj się dodatkowo. Musisz z nim na spokojnie porozmawiać, a oprócz nerwicy na fochy ciążowe też musisz go przygotować. A w nerwach nawet zdrowi mówią to co im ślina na język przyniesie...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry