wizytę następną mam za 4 tyg. Chyba udam się wczesniej do kardiologa zobaczymy co powie.. chociaż pewnie tam też będę się stresowalaOd gina, mi skakało i jedno i drugie...
reklama
To nic, to normalne. Ale idź, jeśli z serduchem będzie ok, to wszystko na tle emocjonalnym.wizytę następną mam za 4 tyg. Chyba udam się wczesniej do kardiologa zobaczymy co powie.. chociaż pewnie tam też będę się stresowala
Nie wiem, ja na wenlafaksynie czułam się tragicznie.PILNA POMOC!!!! wenlafaksyna zmiana na serotoninę jak się czy liście?
PS. Pisałaś może na grupie fejsbukowej dla nerwicowcow?
elexis84
Początkująca w BB
Tak pisałam. Bo zmieniam z wenlafaksyny na serotoninę i niewiem czego się spodziewać. Szukam osób o podobnych przeżyciachNie wiem, ja na wenlafaksynie czułam się tragicznie.
PS. Pisałaś może na grupie fejsbukowej dla nerwicowcow?
Też tam jestem na grupie [emoji4]Tak pisałam. Bo zmieniam z wenlafaksyny na serotoninę i niewiem czego się spodziewać. Szukam osób o podobnych przeżyciach [emoji3526]
Czy któraś bierze doraźnie coś na uspokojenie w ciąży ? Nie brałam nic całą ciążę, dziś dziwny stan rozedrganie ciała, ciśnienie wyższe, nie umiałam się uspokoić ...panika , że to ciśnienie mam wyższe i myślałam że już do szpitala będę gnać. Wzięłam 1 tbl Afobamu (wiem nie powinnam brać w ciąży i ani razu nie wzięłam) i wszystko się unormowało. Boję się powtórki tego stanu. Wypiłam wcześniej szklankę Pepsi bo byliśmy w restauracji i stwierdziłam , a pozwolę sobie na końcówce [emoji85]...myślicie , że Pepsi mogłaby podnieść ciśnienie ? Nie wiem czy konsultować się z lekarzem żeby mieć coś w razie czego bo tego Afobamu brać pewnie nie mogę ...a najlepiej nic bym brała
Mogło być od kofeinyCzy któraś bierze doraźnie coś na uspokojenie w ciąży ? Nie brałam nic całą ciążę, dziś dziwny stan rozedrganie ciała, ciśnienie wyższe, nie umiałam się uspokoić ...panika , że to ciśnienie mam wyższe i myślałam że już do szpitala będę gnać. Wzięłam 1 tbl Afobamu (wiem nie powinnam brać w ciąży i ani razu nie wzięłam) i wszystko się unormowało. Boję się powtórki tego stanu. Wypiłam wcześniej szklankę Pepsi bo byliśmy w restauracji i stwierdziłam , a pozwolę sobie na końcówce [emoji85]...myślicie , że Pepsi mogłaby podnieść ciśnienie ? Nie wiem czy konsultować się z lekarzem żeby mieć coś w razie czego bo tego Afobamu brać pewnie nie mogę ...a najlepiej nic bym brała
Dziękuje za odpowiedź. Oby tak było , że to wpływ kofeiny bo czułam się bardzo źle. Ja cała ciążę miałam niskie ciśnienie bo ogólnie jestem niskociśnieniowcem , ale pod końcówkę widzę że to ciśnienie wzrosło , ale to ponoć normalne ...tyle że to co dziś się działo to już czułam się serio źle i coś było na rzeczy . Muszę trzymać rękę na pulsie i odezwę się do lekarza chyba żeby mieć coś w razie czego . Biorę Trittico-50mg na spanie i z tego przez 3 ostatnie dni próbuje zejść do zera żeby rodzic już bez leków , więc biorę teraz 25 mg ...Może lepiej było już zostać z tym Trittico ale nie chce by dziecko po porodzie miało problemy przez ten lekMogło być od kofeiny
reklama
Najlepiej jakbyś skontaktowała się z lekarzem co masz w takiej sytuacji zrobić i co mozesz doraznie wziąć jak nie dasz rady z atakiem paniki ,uspokojeniem się i skokiem ciśnienia. Nie musisz korzystac, ale bedziesz spokojniejsza, ze masz coś w razie wu jak będzie bardzo zle.Czy któraś bierze doraźnie coś na uspokojenie w ciąży ? Nie brałam nic całą ciążę, dziś dziwny stan rozedrganie ciała, ciśnienie wyższe, nie umiałam się uspokoić ...panika , że to ciśnienie mam wyższe i myślałam że już do szpitala będę gnać. Wzięłam 1 tbl Afobamu (wiem nie powinnam brać w ciąży i ani razu nie wzięłam) i wszystko się unormowało. Boję się powtórki tego stanu. Wypiłam wcześniej szklankę Pepsi bo byliśmy w restauracji i stwierdziłam , a pozwolę sobie na końcówce [emoji85]...myślicie , że Pepsi mogłaby podnieść ciśnienie ? Nie wiem czy konsultować się z lekarzem żeby mieć coś w razie czego bo tego Afobamu brać pewnie nie mogę ...a najlepiej nic bym brała
Podziel się: