reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki z nerwicą

O no proszę :) też tak myślałam, przeczytałam kilka starych i nowych postów i stwierdziłam, że chyba będę osamotniona. Nie zauważyłam, że też tutaj jesteś, muszę bardziej się przyłożyć, żeby znaleźć Twoje wpisy 😄 jak sobie radzisz?
Szczerze to mało tu pisałam, raczej wyszło, że wyłapałam parę osób na priv.
U mnie ciężko. Napiszę ci co i jak, ale muszę jeszcze troszkę ogarnąć, a dziś mam wizytę i z jednej strony się nie mogę doczekać a z drugiej już stresik ;-

reklama
Szczerze to mało tu pisałam, raczej wyszło, że wyłapałam parę osób na priv.
U mnie ciężko. Napiszę ci co i jak, ale muszę jeszcze troszkę ogarnąć, a dziś mam wizytę i z jednej strony się nie mogę doczekać a z drugiej już stresik ;-
Udało mi się dotrzeć do kilku Twoich postów i widzę, że masz te same objawy co ja :o niesamowite. Wiadomo, ale napewno po wizycie będziesz już spokojniejsza :) trzymam kciuki ❤
Czekam na wiadomość

Hej dziewczyny u mnie z nerwicą trochę już lepiej, ale niestety stało się co innego wczoraj złamałam nogę w 24 tyg ciąży totalna porażka 6 tyg noga usztywniona ;( musieli zrobić mi rtg brzuch miałam zasłonięty ale, bardzo boje się o maluszka a jeszcze zastrzyki w brzuch przeciwzakrzepowe coś strasznego teraz boje się tej zakrzepicy :(((

Hej dziewczyny:) mam pytanie czy któraś miała podobne objawy? Czy to może być od nerwicy?
Mam pewną małą obsesję na punkcie dymu z papierosa. Nie jestem w stanie go znieść to raz, a dwa kiedy go poczuję zaraz mam ogromny lęk że właśnie ktoś truje moje dziecko które noszę pod sercem.
Od pewnego czasu cały czas czuję w domu dym z papierosa. Co dziwne mieszkam w domku, na wsi. Fakt że mój szwagier pali ale z reguły w jakiejś odległości 300-500 m od mojego domu. Pomimo zamkniętych okien i drzwi ja czuję smród papierosów. Dodam że mój mąż oczywiście nie pali i pracuje również z niepalącym :)
Rano uchylam okno, najbliższy sąsiad jakieś 500 m ode mnie, a ja od rana czuję w domu smród. Mam ochotę pozamykać wszystkie okna i drzwi na 4 spusty. Smród czuję cały czas, wychodziłoby na to, że ktoś kto pali musiałby palić non stop przez ponad godzinę. A dodam że mój palący szwagier jest w pracy czyli to na pewno nie stamtąd.
Czy któraś miała coś takiego? Czulyscie zapachy których nie ma?

Pisałam jakiś czas temu , że urodzilam.
Było wszystko ok. Po kilku tygodniach trafiliśmy do szpitala na 10 dni. Psychicznie to wszystko dobrze zniosłam. Mała wyszła z choroby. Teraz zostało się tylko cieszyć macierzynstwem ale ja od kilku dni jestem przekonana że mała ma zespół Downa. Nikt z lekarzy tego nawet nie sugerował A mnie się wydaje że przeoczyli szereg objawów. Nie śpię w nocy, wyszukuje informacje w necie, ciągle oglądam małą i szukam wad.

Pisałam jakiś czas temu , że urodzilam.
Było wszystko ok. Po kilku tygodniach trafiliśmy do szpitala na 10 dni. Psychicznie to wszystko dobrze zniosłam. Mała wyszła z choroby. Teraz zostało się tylko cieszyć macierzynstwem ale ja od kilku dni jestem przekonana że mała ma zespół Downa. Nikt z lekarzy tego nawet nie sugerował A mnie się wydaje że przeoczyli szereg objawów. Nie śpię w nocy, wyszukuje informacje w necie, ciągle oglądam małą i szukam wad.

Dlaczego podejrzewasz zespół downa ?

Cześć dziewczyny,
Bralyscie Pramolan w ciąży? Ginekolog mówi że nie powinno się brać takich leków a psychiatra zaleca aby cała ciąża przebiegała w spokoju niż w lęku i codziennym strsesie

Sama nie wiem. Mała ma skośne oczka. Do tego proste włoski, przerwę między dużym paluszkiem.
Dziś byłam w ośrodku z podobnymi problemami. Lekarz mnie uspokoił i zalecił wyłączyć Internet. Pewnie za kilka dni znajdę nową chorobę 🤦‍♀️
Jutro rejestruje się do psychiatry. Nie będę się tak męczyć

Sama nie wiem. Mała ma skośne oczka. Do tego proste włoski, przerwę między dużym paluszkiem.
Dziś byłam w ośrodku z podobnymi problemami. Lekarz mnie uspokoił i zalecił wyłączyć Internet. Pewnie za kilka dni znajdę nową chorobę 🤦‍♀️
Jutro rejestruje się do psychiatry. Nie będę się tak męczyć
Moje ulubione zajęcie, wmawianie sobie i mojemu dziecku chorób

reklama
Hallloooo dziewczyny jak sie czujecie?? Czy ktoras z Was juz urodzila?? Ktora ma najblizszy termin porodu?? Ja mam termin na 4 wrzesnia i juz zaczyna sie nerwowka do tego lęki mecza takze nie jest kolorowo....

Do góry