Przecietny Kowalski nie ma o tym pojecia to jedno. Najgorsze jest to jak osoby bliskie nie sa w stanie tego zaakceptowac i czlowiek zostaje ze wszystkim samJa pier***dole sory ale inaczej się nie da tego opisać. Współczuję, ja myślałam że mam jazdy bo mnie dusi albo serce wali,a wy to macie dopiero atrakcję... To okropne co się może stać z człowiekiem,a najgorsze jest to że przeciętny Kowalski nawet nie ma pojęcia co może siedzieć w głowie...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja codziennie nie zasypiam przed 3 nad ranem...No to może ktoś z nieśpiących tu zagląda? Aż mnie trzęsie że nie mogę spać [emoji19][emoji20][emoji45]
Ja to sie juzZobaczcie jakie "zdrowe" ciężarne mają podejście do nerwicy...
Hahaha, a po co Ty tam na te wrzesniowe wchodzilas? . Ja to sie juz nauczylam, ze od "normalnych" zrozumienia nie dostanieszZobaczcie jakie "zdrowe" ciężarne mają podejście do nerwicy...
DaWo
Fanka BB :)
Aldi bardzo trudno jest to zrozumieć, moje nerwy to nic,ale przez to mogę sobie wyobrazić jak wam źle. Może powinnaś bliskim dać do poczytania na ten temat ale krótko i zwięźle żeby ich zaciekawić bo długie artykuły zniechęcają.
DaWo
Fanka BB :)
Zainteresował mnie wózek, jedna normalna dała zdjęcie i tak to się zaczęło.... Zamknięta grupa-to coś znaczy[emoji16]Ja to sie juz
Hahaha, a po co Ty tam na te wrzesniowe wchodzilas? . Ja to sie juz nauczylam, ze od "normalnych" zrozumienia nie dostaniesz
Olac to i tyle . A wozek fajny - widzialamZainteresował mnie wózek, jedna normalna dała zdjęcie i tak to się zaczęło.... Zamknięta grupa-to coś znaczy[emoji16]
Zgadza sie...niestetyDopóki ktoś "zdrowy" tego nie przeżyję to nigdy nie zrozumie jak się czujemy...
reklama
Moja choroba trwa baaaardzo dlugo. Z wieloma kwestiami typu "brak zrozumienia innych" juz sie pogodzilam. Tak jest i tak bedzie. Sa jednak tez tacy, ktorzy to znaja i mysl, ze nie jestem w tym sama chyba wystarcza. Zawsze wierzylam w to, ze wszystko ma swoj sens. To nie uwalnia od bolu, ale ulatwia akceptacje.Aldi bardzo trudno jest to zrozumieć, moje nerwy to nic,ale przez to mogę sobie wyobrazić jak wam źle. Może powinnaś bliskim dać do poczytania na ten temat ale krótko i zwięźle żeby ich zaciekawić bo długie artykuły zniechęcają.
Podziel się: