reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

dzieki dziewczyny za kawe :) poczytalam Was i stwierdzam ze jak mam ochote to sobie wypije jedna i nie zaszkodzi :) U mnie z imionami na razie ciezko :) to co mi sie podoba nie koniecznie podoba sie Miskowi i tak w kółko :) ale mysle ze wypracujemy kompromis :) Dziewczynka to moze Dominika , Ola a Chlopiec Macius albo Olaf ..... ach ciezko sie zdecydowac :)
Hmm jeszcze nie zagladalam na wózki i jestem zupelnie zielona.....

reklama
Witajcie przyszle i juz obecne mamuski!! sorki ze wam wpadam na watek ale mam na sprzedaz ciuszki dla dziewczynki od 0-12 czyli 62-74 i 80 i po kolezanki synku ale to dopiero 74/80 98/104 gdyby ktoras byla zainteresowana zapraszam na watek z bazarkiem tutaj lub na temat sprzedam i tam znajdziecie pod moim nickiem wszystkie dostepne ciuszki i zdjecia a takze ceny

zainteresowane mamy prosze pisac. Mam rowniez na sprzedaz duzo bodow i pajacow kazdy po 3zl sztuka niestety brak czasu na wstawienie zdjec ale jesli zajdzie taka potrzeba uczynie to

pozdrawiam i zycze szybkich rozwiazan!!!

Drogie Mamy i Przyszłe Mamy!
Jeśli chciałybyście się dowiedzieć jak bezpiecznie nosić maluszka, jak zapewnić mu właściwą pozycję, żeby nie obciążać małego kręgosłupa, jak noszenie w chuście pomaga budować relacje między rodzicami i dzieckiem, wspomaga przy kolkach, korzystnie wpływa na rozwój bioderek, a przy okazji pozwala wykonywać codzienne czynności z maluszkiem przy sobie, zapraszam Was na warsztaty chustowe 24 marca.
W ramach większego weekendowego cyklu warsztatów dla rodziców tym razem niższa cena za szkolenie. Szczegóły w chustowym wątku poniżej i na priv.
Pozdrawiam i być może do zobaczenia;)

jesteśmy..
Jula, 3640g, 57 cm, godz 16:15, 5.03.2012. - poród przebiegał sprawnie, szybko.. niestety na samym koncu okazało się, ze trzeba zrobić szybką cesarkę.
Mała zdrowa, głodomorek, domaga się miłości... ja powoli dochodze do siebie chociaz cięzko..

MantaZG - gratulację :) cieszę się, że wszystko poszło dobrze:) ja już też na ostatnich nogach... pozdrawiam

reklama
Do góry