reklama
anies_zg
Początkująca w BB
hej dziewczyny! ja bym chciała jeszcze wrócić do tematu opłat za pojedynczą salę porodową i pojedyncza salę na roomingu. W piątek ze szkoły rodzenia byłam zwiedzać nasz szpital i pani położna mówiła, że szpital nie pobiera opłat bo nie może, jedynie jeśli rodzice chcą to mogą wpłacić jakąś kwotę na rzecz fundacji. W związku z tym mam pytanie do dziewczyn, które rodziły w zg w ostatnim miesiącu. Jak to faktycznie wyglądało? Czy musiałyście płacić, a jeśli tak to kto Wam o tym powiedział i mniej więcej w jaki sposób? Jutro mam znowu zajęcia więc z ciekawości bym się zapytała o co chodzi. pozdrawiam
Mysiochomis
:*
awokado dasz radę, co prawda u mnie jeszcze 2 miesiące do odczekania i wszystko przede mną ale jakoś mnie obawy nie trzymają na razie. Wiem tylko że jak Babol wyjdzie to pierwsze co mu zrobie to nakopię mu do tyłka za te kopniaki z premedytacją jak głodek go ciśnie
Jejku jak już masz fajnie tak na końcówce, zaraz maluszka zobaczysz ja to nie wytrzymam do tego maja :O
Pozdrówka :*
Jejku jak już masz fajnie tak na końcówce, zaraz maluszka zobaczysz ja to nie wytrzymam do tego maja :O
Pozdrówka :*
cześć dziewczyny ja wczoraj dowiedziałam się że będę mieć cesarkę, a tak nastawiałam się na rodzinny poród najgorsze że data już wyznaczona i teraz tylko się stresuję ale wiem, że już w przyszłym tygodniu zobaczę mojego maluszka i to jest najważniejsze
Rita84 - dlaczego jesteś smutna??
Rita84 - dlaczego jesteś smutna??
Hej prawdę powiedziawszy zły nastrój nie jest to spowodowane ciążą bo jeśli chodzi o nią to wszytko dobrze, wiem już, że będziemy mieć dziewczynkę pojawiały się tak zwane problemy rodzinne i trudno mi przejść na nimi do porządku dziennego aczkolwiek staram się maksymalnie by wyjść z dołka bo wszytko odbija się na moim maluchu
co do cesarki bądź dzielna, najważniejsze by maluch przyszedł na świat zdrowy, 3 mam kciuki
co do cesarki bądź dzielna, najważniejsze by maluch przyszedł na świat zdrowy, 3 mam kciuki
reklama
Hej RITA84 pewnie to banalnie zabrzmi ale uszy do góry
ja czasem jak juz nie moge dojsc do ładu to właczam sobie taka myśl '' pomysle o tym jutro '' i jakoś leci . Wiem ze to male pocieszenie , ale tak sobie mysle ze baba w ciazy i tak nie ma lekko i nie powinny ja jeszcze iskać dodatkowe problemy .
pozdrowionka
ja czasem jak juz nie moge dojsc do ładu to właczam sobie taka myśl '' pomysle o tym jutro '' i jakoś leci . Wiem ze to male pocieszenie , ale tak sobie mysle ze baba w ciazy i tak nie ma lekko i nie powinny ja jeszcze iskać dodatkowe problemy .
pozdrowionka
Ostatnia edycja:
Podziel się: