reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

reklama
dzień dobry. :-)))
Dołączam do cieżarówek 2012.

13 t.c. , termin na 5 marca 2012.

Nie pogniewam się jak posiedzi sobie dłużej pare dni :-)

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witamy w naszym gronie :-) ja zawsze chciałam urodzić w marcu dlatego zazdroszczę :-) nam przypadł 14 stycznia sam środeczek cudownej zimy.

Witam, jestem tutaj nowa i też zielonogórzanka :) Jestem obecnie w 5tc i 2d, moja ciąża to cud ;) zaszłam w nią podchodząc do in vitro, już wzięłam 7 zastrzyków a tutaj niespodzianka. Boję się strasznie, bo już poroniłam 3 ciąże a teraz po wielu latach udało mi się zajść naturalnie. Od początku nic dobrze nie idzie, bo beta jakoś tak dziwnie przyrasta , w 28dc była 50,39; 30dc-65,05 ; 32dc-143,10 ; 35dc-266,40. Jutro albo pojutrze powtórka bety. Pozdrawiam :)
Ps. Jak wstawić suwaczek?

Kasia ZG.. mi tam nie robiło różnicy w jakim miesiącu się urodzi. Oby zdrowo siedziało w brzuszku do swojego terminu.
Byłoby ciekawie gdybym dostała piekny prezent na dzien kobiet:-)

mycha 79 ; gratuluje i trzymam za was kciuka!
a co do suwaczka... Na górze strony : TWOJ PROFIL, następnie PANEL KONTROLNY (rowniez na gorze strony), następnie po lewej stronie , troche nizej, rozowy napis EDYTUJ SYGNATURE, - tam wlasnie musisz wkleić link do swojego suwaczka, zapisujesz i gotowe (mam nadzieję).

A jak się przyszłe mamusie czują?
Ja miałam wstrętne mdłości i moglam spac 24 h na dobe. Teraz z dnia na dzien lepiej. Mdłości opuszczają, sennosc az tak nie dokucza. Tylko czasami niepotrzebnie się nakręcam i panikuje. No coż.

Dbajcie o siebie.

no właśnie zastanawiam się nad tym intensywnie hm.... myślę i myślę :-) coś nie jestem do końca przekonana.

reklama
Szkoła Rodzenia Zielona Góra "Dla Rodziców" ja bym bardzo chciala uczestniczyc w zajeciach w tej szkole rodzenia. Co prawda jest to szkola platna, ale do grudnia odloze, a dowiedzialam się, ze weekendowe spotkania są o ok 150 zl tansze... chyba sie zdecyduje, bo podobno super atmosfera:) do tego piekne zdjecie, cwiczenia z lalkami, super babka prowadzaca zajecia.
ciekawe tylko czy bedą chętni na weekendowe spotkania w tym terminie.
hmm...

Ostatnia edycja:
Do góry