reklama
elusl
Fanka BB :)
ja generalnie uważam na siebie jak tylko mogę, nawet już w 2 m-cu ciąży przenieśliśmy naszą sypialnię z antresoli normalnie do drugiego niskiego pokoju, tak w razie "w". a tu takie coś mi się przytrafiło. byłam dziś na zmianie opatrunku i chirurg powiedział, że faktycznie tylko powierzchowne oparzenie i że kwestia tygodnia, jak all się zagoi - muszę codziennie zmieniać opatrunek i smarować specjalną maścią. maluszek jak się wiercił wcześniej, tak wierci się dalej, także mimo opatrunku jest mu wygodnie :-) szkoda tylko, że nie mogę się z nim bawić ręką czy palcem w "ganianego" tak jak wcześniej, ale oby to była faktycznie kwestia tygodnia
Mam kolejnego zgryza. Po urodzeniu małej w szpitalu starłam się karmić piersią ale zdarzyło się dokarmiać MM. mała piła z butelki ładnie. Po powrocie do domu od 15 sierpnia karmie wyłącznie piersią. Teraz chciałam podać jej wody butelka i nie che pić. Później próbowałam podać mm, a nawet moje ściągnięte mleko i nic z tego . Bierze smoczka do buzi, krzywi się robi miny jakby miała wymiotować a płyny z butelki wypluwa. Przydało by się nauczyć ją korzystna z butelki bo nie zawsze można wyciągnąć pierś i dać jej jeść. Np. jak idę na długi spacer a nie ma gdzie usiąść i nakarmić. poza tym za jakiś czas będzie trzeba podawać jakieś kaszki. Macie może jakąś radę jak nauczyć dziecko korzystania z butelki. A może to nie ma sensu? Nadmienię, że mała ma 3 i pół tygodnia.
z góry dziękuje za opinie i wskazówki.
z góry dziękuje za opinie i wskazówki.
elusl
WYPRZEDAŻ w Dziecięcym Ekspercie - wczoraj dostałam info od koleżanki, poszłam i wyszłam z reklamówką pełną ciuszków. body, pajacyki, kaftaniki itd. poprzecenione nawet na 2 i 5 zł!!! poprzeceniana jest również odzież dla starszych dzieciacków oraz bielizna mamijna: staniki laktacyjne i koszulki nocne (zostało ich już niewiele :/) :-):-):-)
Skorupka84
Ale dzis okropna pogoda na dworze gdzie to sloneczko
elusl
ojj tak, pogoda jest potworna i samopoczucie też takie nijakie... ani to wyjść na dłuższy spacer, bo zaraz pada, ani sięprzespać, ani nic się nie chce; no może poza ochotą na mleczną czekoladę z orzechami laskowymi:-)
ja póki co korzystam z chwili spokoju i przeglądam internetpod kątem fotelika samochodowego i wkładu do pościeli
ja póki co korzystam z chwili spokoju i przeglądam internetpod kątem fotelika samochodowego i wkładu do pościeli
Cortina
Dzięki za cynk, byłam i nakupilam body firma fixoni za 5 zł super bawełna ! Rewelacja !!!!!!WYPRZEDAŻ w Dziecięcym Ekspercie - wczoraj dostałam info od koleżanki, poszłam i wyszłam z reklamówką pełną ciuszków. body, pajacyki, kaftaniki itd. poprzecenione nawet na 2 i 5 zł!!! poprzeceniana jest również odzież dla starszych dzieciacków oraz bielizna mamijna: staniki laktacyjne i koszulki nocne (zostało ich już niewiele :/) :-):-):-)
elusl
właśnie ja też wszystkie rzeczy, które kupiłam, są firmy fixoni gratuluję udanego zakupkowania :-)
reklama
Podziel się: