reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Witam:) Również chciałam się dołączyć. Termin mam na 7 Lipca :).

Mam pytanie odnośnie szkoły rodzenia, przy szpitalu. Ile trwają zajęcia ( miesiąc, dwa).. jak często w tygodniu się odbywają i ile czasu??

reklama
Dzięki Dziewczyny za listę rzeczy, które trzeba zabrać do szpitala. W sumie to mam uczęszczać do szkoły rodzenia przy szpitalu od końca lutego, ale warto już teraz wiedzieć :-).

Macie może rozeznanie, w których lumpikach w ZG jest dużo ubranek dla naszych maluszków? Wiem, że na deptaku jest mnóstwo lumpików, ale nie wiem które warto odwiedzać jeśli chodzi o małe ubranka. Ale może te, do których warto zajrzeć są na osiedlach a nie w centrum?

Dzięki Dziewczyny za listę rzeczy, które trzeba zabrać do szpitala. W sumie to mam uczęszczać do szkoły rodzenia przy szpitalu od końca lutego, ale warto już teraz wiedzieć :-).

Macie może rozeznanie, w których lumpikach w ZG jest dużo ubranek dla naszych maluszków? Wiem, że na deptaku jest mnóstwo lumpików, ale nie wiem które warto odwiedzać jeśli chodzi o małe ubranka. Ale może te, do których warto zajrzeć są na osiedlach a nie w centrum?

Czy to te zajęcia które zaczynają się 28. lutego :D:D Też tam będę :D:D:D

Na lumpy dzieciowe to watro iść do Lumpa pod hotelem śródmiejskim... Ciuszki są na wagę i bardzo ładne. Ostatnio za 6 zl kupiłam spiworek, spioszka i biodziaczka :D:D:D

A tak w ogóle to witam Nowe Dziewczęta :D :*

Pozdrówka :*

A od jakiego tygodnia najlepiej chodzić do takiej szkoły??

Podobno najlepiej zacząć około 26 tygodnia ciąży.
Jeśli chciałabyś chodzić na zajęcia do przyszpitalnej szkoły rodzenia, to radzę już zadzwonić do Pani Reginy i się zapisać. Im później to zrobisz, tym większe prawdopodobieństwo, że nie będzie dla Ciebie miejsca. Z tego, co mówiła Pani Regina, to chętnych jest sporo i najlepiej zapisać się jak najwcześniej.
W czasie, gdy ja chodziłam, z powodu ilości chętnych Pani Regina uruchomiła dodatkową grupę plus zorganizowała 2 weekendowe spotkania (dwie soboty po 5 godzin zajęć) dla osób, które nie mogły uczestniczyć w spotkaniach w tygodniu.

Ostatnia edycja:
Podobno najlepiej zacząć około 26 tygodnia ciąży.
Jeśli chciałabyś chodzić na zajęcia do przyszpitalnej szkoły rodzenia, to radzę już zadzwonić do Pani Reginy i się zapisać. Im później to zrobisz, tym większe prawdopodobieństwo, że nie będzie dla Ciebie miejsca. Z tego, co mówiła Pani Regina, to chętnych jest sporo i najlepiej zapisać się jak najwcześniej.
W czasie, gdy ja chodziłam, z powodu ilości chętnych Pani Regina uruchomiła dodatkową grupę plus zorganizowała 2 weekendowe spotkania (dwie soboty po 5 godzin zajęć) dla osób, które nie mogły uczestniczyć w spotkaniach w tygodniu.

Czy dzwoni się do niej bezpośrednio?? Może ktoś podać numer, będę bardzo wdzięczna :)

Tak, będę uczęszczać na zajęcia od 28 lutego :). Fajnie, że się spotkamy i razem pouczymy :).

Dzięki wielkie za namiar na lumpik, napewno się tam wybiorę :)

Pozdrowionka!:-)

reklama
Do góry