reklama
cosa83
Zaangażowana w BB
Flaurka - polecam dr Lechowską Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej „ FEMVITA” zrobi USG bez problemu i da płytke 200 zl to kosztuje usg 3 i 4 D przyjmuję we wtorki i czwartek od 15 do 18 tel masz na stronie rejestracja w dniach kiedy otwarte lub pod telefonem w Poliklinice w godzinach przyjęc tylko mów wtedy ze prywanie
Dzięki Dziewczyny za listę rzeczy, które trzeba zabrać do szpitala. W sumie to mam uczęszczać do szkoły rodzenia przy szpitalu od końca lutego, ale warto już teraz wiedzieć :-).
Macie może rozeznanie, w których lumpikach w ZG jest dużo ubranek dla naszych maluszków? Wiem, że na deptaku jest mnóstwo lumpików, ale nie wiem które warto odwiedzać jeśli chodzi o małe ubranka. Ale może te, do których warto zajrzeć są na osiedlach a nie w centrum?
Macie może rozeznanie, w których lumpikach w ZG jest dużo ubranek dla naszych maluszków? Wiem, że na deptaku jest mnóstwo lumpików, ale nie wiem które warto odwiedzać jeśli chodzi o małe ubranka. Ale może te, do których warto zajrzeć są na osiedlach a nie w centrum?
Pastereczka
Początkująca w BB
Witam Również chciałam się dołączyć. Termin mam na 7 Lipca .
Mam pytanie odnośnie szkoły rodzenia, przy szpitalu. Ile trwają zajęcia ( miesiąc, dwa).. jak często w tygodniu się odbywają i ile czasu??
Zajęcia trwają 6 tygodni. Jest 12 spotkań - 2 razy po 2 godziny w tygodniu (wtorki i czwartki).
Zajęcia trwają 6 tygodni. Jest 12 spotkań - 2 razy po 2 godziny w tygodniu (wtorki i czwartki).
A od jakiego tygodnia najlepiej chodzić do takiej szkoły??
Mysiochomis
:*
Dzięki Dziewczyny za listę rzeczy, które trzeba zabrać do szpitala. W sumie to mam uczęszczać do szkoły rodzenia przy szpitalu od końca lutego, ale warto już teraz wiedzieć :-).
Czy to te zajęcia które zaczynają się 28. lutego Też tam będę
Na lumpy dzieciowe to watro iść do Lumpa pod hotelem śródmiejskim... Ciuszki są na wagę i bardzo ładne. Ostatnio za 6 zl kupiłam spiworek, spioszka i biodziaczka
A tak w ogóle to witam Nowe Dziewczęta :*
Pozdrówka :*
Pastereczka
Początkująca w BB
A od jakiego tygodnia najlepiej chodzić do takiej szkoły??
Podobno najlepiej zacząć około 26 tygodnia ciąży.
Jeśli chciałabyś chodzić na zajęcia do przyszpitalnej szkoły rodzenia, to radzę już zadzwonić do Pani Reginy i się zapisać. Im później to zrobisz, tym większe prawdopodobieństwo, że nie będzie dla Ciebie miejsca. Z tego, co mówiła Pani Regina, to chętnych jest sporo i najlepiej zapisać się jak najwcześniej.
W czasie, gdy ja chodziłam, z powodu ilości chętnych Pani Regina uruchomiła dodatkową grupę plus zorganizowała 2 weekendowe spotkania (dwie soboty po 5 godzin zajęć) dla osób, które nie mogły uczestniczyć w spotkaniach w tygodniu.
Ostatnia edycja:
Podobno najlepiej zacząć około 26 tygodnia ciąży.
Jeśli chciałabyś chodzić na zajęcia do przyszpitalnej szkoły rodzenia, to radzę już zadzwonić do Pani Reginy i się zapisać. Im później to zrobisz, tym większe prawdopodobieństwo, że nie będzie dla Ciebie miejsca. Z tego, co mówiła Pani Regina, to chętnych jest sporo i najlepiej zapisać się jak najwcześniej.
W czasie, gdy ja chodziłam, z powodu ilości chętnych Pani Regina uruchomiła dodatkową grupę plus zorganizowała 2 weekendowe spotkania (dwie soboty po 5 godzin zajęć) dla osób, które nie mogły uczestniczyć w spotkaniach w tygodniu.
Czy dzwoni się do niej bezpośrednio?? Może ktoś podać numer, będę bardzo wdzięczna
Tak, będę uczęszczać na zajęcia od 28 lutego . Fajnie, że się spotkamy i razem pouczymy .
Dzięki wielkie za namiar na lumpik, napewno się tam wybiorę
Pozdrowionka!:-)
Dzięki wielkie za namiar na lumpik, napewno się tam wybiorę
Pozdrowionka!:-)
reklama
Pastereczka
Początkująca w BB
Czy dzwoni się do niej bezpośrednio?? Może ktoś podać numer, będę bardzo wdzięczna
Telefon stacjonarny: 68 329 64 23, telefon komórkowy Pani Reginy: 782 101 050
Podziel się: