reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

Hej mamuśki!!!
Chciałam się pochwalić że u mnie dzisiaj wyszedł test ciążowy pozytywny po wielu miesiącach starań!!!Moje pytanie kogo polecacie do prowadzenia ciąży??Chodzi mi zeby pracował w szpitalu w zg i był kompetentny.Poradzcie cosik!!

reklama
hmm czyli tak jak myslalam jestem ewenementem wagowym:-D a wsiecie co jest najorsze,ze w tej ciazy wcale nie pojadlam:-D zadnego pozerania noca, slodyczy nie lubie,chodzilam na basen, zajecia dla ciezarowek,ale taka to u mnie genetyka jak widac-moja sis tez wygladala jak balon i te 30 kg wiecej waga jej pokazala:sorry2: ale ogarmiam sie i na wiosne powinnam wrocic do formy:tak:
co do antykoncepcji to tez dostalam te tabletki cerazette,ale naczytalismy sie o tych plamieniach i innych skutkach ubocznych,wiec stanelo na prezerwatywach.teraz nadal w oczekiwaniu na @ i zaczynamy z krazkami.obysmy zdazyli zaczac:sorry2::baffled::dry:
anulus ja chodzilam do muszynskiej,ale polecam sandeckego.oboje pracuja w szpitalu. bardzo gratuluje dwoch kreseczek:-)

Czyli jednak Sandecki:)zastanawiałam się również nad Pankiewiczem ale troche mam cykora bo on młody bardzo i nie wiem jak radzi sobie z ciążami np.trudnymi.Bo słysząłam o nim dobre opinie i ze zajmuje sie swoimi pacjentkami w szpitalu a to jednak też jest ważne jak chodzimy co miesiąc,bulimy kase a w szpitalu naszy nie poznaje doktor.
Czyli wy wszystkie chodziłyście i chodzicie do Sandeckiego>?a powiedzcie kobietki jaki ma sprzęt w gabinecie?dobry i czy u niego też robi się 3D i nagrywa na płytke.

Ja planuje body z długim rękawem, pajac bawełniany, czapka, kombinezon wsadze kolesia w fotelik i albo śpiworek będzie w foteliku albo sam kocyk zależy od temperatury :-)

Czyli jednak Sandecki:)zastanawiałam się również nad Pankiewiczem ale troche mam cykora bo on młody bardzo i nie wiem jak radzi sobie z ciążami np.trudnymi.Bo słysząłam o nim dobre opinie i ze zajmuje sie swoimi pacjentkami w szpitalu a to jednak też jest ważne jak chodzimy co miesiąc,bulimy kase a w szpitalu naszy nie poznaje doktor.
Czyli wy wszystkie chodziłyście i chodzicie do Sandeckiego>?a powiedzcie kobietki jaki ma sprzęt w gabinecie?dobry i czy u niego też robi się 3D i nagrywa na płytke.

Moja kolezanka chodizla do Pankiewicza i poki ciaza byla wzorowa-ksiazkowa bylo ok ;-) jak sie zaczly problemy przejal ja dr Laber i mowi ze lepszy od mlodego ;-)
dr Sandecki usg ma zwykle nie 3d, wizyta kosztuje 100 zl i co wizyte robi usg, pracuje w szpitalu i wysyla na badania prenatalne darmowe do spzitala (usg+test pappa z krwi), jest do dyzspozycji w razie czego pod telefonem.

Ja jestem zadowolona prowadze u niego juz druga ciaze, moje kumpelki rowniez do niego chodza i nie narzekaja :-)

reklama
Tez wlasnie tak myslalam :) mysle ze nie zmarznie :) w sumie to tylko droga ze szpitala do samochodu :)

mysle ze twoj maly da rade i nie zamarznie, moj tez ;-p na tym dworze to 2 minutki pobedzie, maz podjedzie pod szpital samochod bedzie przeciez cieply, pod domem was wysadzi wiec dojsc do drzwi to chwila :-)

Skorupko kiedy sie rozdwajasz ??? :-)

Do góry