reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

;D ;D ZDECYDOWANIE TE PRZYJEMNIEJSZE EMILINKO DZIEKI ZA STRONKE Z CWICZENIAMI ALE JA JESTEM LEN MAM MNOSTWO KSIAZEK PŁYT ITP I MI SIE NIE CHCE DOKŁADNIE BRAK CHECI CHYBA SIE STARZEJE TYLKO GORZEJ BEDZIE JAK SIE DO TEGO PRZYZWYCZJ A BRRR COZ POŁ ZYCIA W CIAZY ;) ;D ;D ;D

reklama
no ja też mam pokaźną kinematografię na temat wszelakich sportów i cóż z tego jak leża i patrzą na mnie z żalem , a oponka ani rusz sama nie chce zniknąć nawet jak się napatrze na te wszystkie płytki i poczytam to i owo :) ehhh....

Ehhh, u mnie to samo... brak czasu ... a jak już jestem wolna ok. 22 - 23 to najmniejszej ochoty na zadne wygibasy nie mam :( :( :( Ale ja już coś wymyślę 8) Przecież nie będę nowych ciuchów kupować ;D ;D ;D

A mi mąż właśnie zapowiedział, że od dziś będzie mnie pilnował i będę musiała ćwiczyć, bo on nie przepuści... Tak to jest mieć męża instruktora sportu :( Nie da rady się wykręcić :( A chęci jak zwykle brak...

moj jak by mnie przypilnował to moze bym sie zmobilizowała ale gdzie tam on ma nie mniejsza oponke od mojej ;D ;D ;D ;D

heh..tak jak mój Darek,w d..pie ma dietę i jak schudł wczesniej 20 kilo tak teraz nadrabia ::) tłumaczy,że w szpitalu spadło mu 8...więc u mnie motywacji no i przed ślubem czasu brak...ale sie wezmę! ;) :laugh:

Tu też się pochwalę ;)

Wczoraj wbiłam sie w swój garniturek w rozmiarze 36 ;D Wprawdzie wylewało mi się tu i ówdzie ale bluzeczka sprytnie to ukryła ;) ;D No i do zrzucenia jeszcze 6 kg. Narazie pożegnałam 14kg :) Waga wskazuje 65. Wiem że w porównaniu z innymi np. Aneczką ;D wypadam blado ale dla mnie to sukces i się cieszę!!!!!

reklama
no to powoli gubimy swoje kilogramy, ja mam straszna motywacje do ćwiczeń ale boje sie bo słyszałam że ćwiczenia mogą palić pokarm, a ja mam go niestety niewiele, Waże 60 kg przy wzroscie 177, przed ciążą wazyłam 52 ale wyglądałam jak anorektyczka, chce zejsc do 55 bo tak sie najlepiej czuje. Jak któraś mamusia wie czy można ćwiczyć karmiąc maleństwo i nie tracic pokarmu to niech napisze.

Do góry