reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

reklama
Kamilko nie martw sie pewnie dzidzia z Ciebie wysysa ;) Ja coprawda nie schudlam ale brzuch mi urosl a waga stoi i tak sie smieje,ze pasozyt mnie ssie ;D Rece i nogi mam juz jak patyki hehe

Oj kochane,ja zaczynam bic do góry ;)Przybyło mi jakieś 2 kg przez miesiąc,więc ważę tyle ile na początku ciąży bo w trakcie schudłam(miałam jadłowstręt przez ponad miesiąc).Ważę się od czasu do czasu,ale rano i wieczorem i w ciągu dnia waga waha się nawet do 3 kg.Rano oczywiście jest niższa...Tylko że jeszcze mi brzuszek nie chce porządnie wyskoczyć:(

Ja ostatnio tez chyba zauwazylam jakis dodatkowy kilogram JUPII ;D Ale okaze sie naprawde przy wizycie 30-go na tamtej wadze

ja nawet na wage nie musze wchodzic bo widze po sobie ze przytylam i to w bardzo szybkim czasie , spodenki ledwo dopinam a jak siedze to koniecznie rozpiete bo gniata mnie , zobaczymy jaka waga bedzie 2 lutego wtedy wizyta u gina ..........i moje kochanie powiedzialo mi ze sie zaokraglilam sie sexownie w bioderkach ;D

Nie martw sie Martus Ja jak poogladalam brzuszki styczniowe to zaczynam sie powoli bac ;) :D jak mnie wysadzi tak jak niektore to chyba sie przewroce bo mala i drobna jestem i nie dzwigne brzucha hihi

Chyba tak by bylo :laugh:.Moj Bartek juz sie smieje , ze bede wygieta do tylu chodzic ale to chyba tez nie rozwiazanie bo jak brzucho przewazy to padne na plecy a jak sie wyprostuje to polece na brzuch ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry