reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cieżarowki) nasza waga

heh, u mnie 6.5+ zastanawiam sie czy to nie za malo...ale gin mowi, ze ok wszystko, wiec pewnie tak jest no nie? ::)

reklama
Cholercia,powiedzcie mi co ze mnie za fenomen,ze piersi powiekszyły mi sie malutko,tylko o niecały rozmiar miseczki,a mam na nich rozstępy???????? I czy jeszcze mi urosną po porodzie?

Olu tez sie nad tym zastanawiam...ostatnio w szkole rodzenia..jak bylo o karmieniu piersia...zaczelam myslec nad tym czym ja wykarmie Brianka..jak piersi nie bardzo urosly....ciagle miedzy A...a ...B....Mam nadzieje ze po porodzie bedzie jakies booom!!!:)hehe...bo tak to malenstwo niewiele bedzie mialo zapasow..chociaz slyszlaam tez ze ilosc pokarmu niezalezy od rozmiaru...sama juz nie wiem..troche zielona jestem w tym temacie ;)

A ja wam powiem ze na to nie ma reguly ale ja püo przeczytaniu gdzies ze trzeba wziac do szpitala na wyjscie stanik o 2 numery wiekszy to nastawiam sie ze wszystko jest mozliwe! Po pierwszej mojej ciazy to mi takie balony sie zrobily ze mogl by ktos powiedziec ze to sztuczne, bo takie wielkie i twarde byly!!! Za to po porodzie wszystko wrocilo do normy tylko zostaly mi 2 male rozstepy!!

Ja po pirewszym porodzie miałam wielkie itwarde do 3 miesięcy a przy kamilu miałam powiększone tylko przez miesiąc a później zmalały a i może było spowodowane tym że pokarm mi zanikł i wróciły do swojego rozmiaru i zostały mi tylko dwie małe kreseczki

moje pierki po pierwszej ciazy wygladały tak, córka kolezanki stwierdzi ze ciocia czyli ja ma cycki wieksze niz jej tato głowe :D.teraz jakos nie za wielkie.

a u mnie +15 kg, niby nie za duzo jak na trojeczke w brzuszku, ale czuje sie jak slonica balonica ::)

ale po urodzeniu to chyba urosną jeszcze więc może będą takie jak za pierwszym razem:) Chciałabym takie ;) :)

reklama
Do góry