reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
wracaja do wozkow.na jakiej wysokoscmacie czubek gondoli? bochce zamowic przez neta i gondola konczylaby siew polowie piersi nie za wysoko:szok:wozek ma wysokosc 124 a ja mam 165

Natka - dokładnie Ci nie powiem jak jest u mnie, bo nie mam jak zmierzyć, ale tak na oko to mój wózek ma wysokości ok 120cm i nie stanowi to żadnego problemu, a mam 155cm. Ale konieczna jest regulowana rączka ;-)

Ja mam chyba 125 całkowitą wysokość a wzrostu 165 i jest ok, gondole po prostu tak mają chyba, że budka jest wysoka. Dla mnie ważniejsze jest wysokość gondoli, żeby nie schylać się za bardzo a wysokość budki to już sprawa drugorzędna.
A nie masz możliwości pooglądać w sklepie zanim zamówisz przez internet?

no wlasnie nie bardzo .. przez szyjke skracajaca musze duzo odpoczywac wiec wole nie latac po sklepach:crazy:ale z tego co piszecie to u mnie tez powinnobyc ok

Hej!

Ja co prawda październikowa mama ale pozwoliłam sobie do was zajrzeć ponieważ mam do odsprzedania kilka rzeczy.

Butelka lovi medical 150 ml nowa.

Pościel trzy elementowa z pięknie haftowanymi sówkami, wraz z przescieradlem frotte w kolorze turkusowym - pościel raz wyprana, nieużywana.

Śpioszki rozmiar 56. Szare założone raz (Disney - smyk), różowe trzy razy (coolclub - smyk).

Poniżej zdjęcia :-) foto pościeli zaczerpnięte ze strony smykolandu gdzie wszystko zakupiłam.

Zainteresowane przyszłe Mamusie proszę o kontakt.

Pozdrawiam!

Załączniki

• 1448980412117.jpg
    1448980412117.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
Mam pytanie do mam już z doświadczeniem. Stosowałyście otulaczki? Tyle fajnych rzeczy jest dla noworodków a ja czuję się zagubiona bo nie mam pojęcia co rzeczywiście powinnam kupić i co tak na prawdę jest potrzebne...

reklama
wracaja do wozkow.na jakiej wysokoscmacie czubek gondoli? bochce zamowic przez neta i gondola konczylaby siew polowie piersi nie za wysoko:szok:wozek ma wysokosc 124 a ja mam 165

Ja sie tak napaliłam na Camarello a w sklepie okazało aie,ze za wysoki dla mnie...mam 16o cm. Tak w sam raz Bebetto do mnie ale jeszcze sie nie zdecedowaliasmy na zaden. Riko nano chcialabym zobaczyc na zywo ale podobnie jak Ty bohe sie ze bedzie zla wysokosc. Te dane ze stron mało obrazują rzeczywistosc dla kogos bez wózkowego doswiadczenia jak ja.

Wczoraj za to kupilismy fotelik, maxi cosi, szafke pod przewijak, lampke i szczoteczke z grzebykiem i termometr do wody, reczniki, nozyczki i cążki. I akisił mnie ikeowy miś xD

Do góry