reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

Oczywiście nie zamawialam od tej osoby ale od innych z tym, że oni mają z 2 źródeł. Zobacz Sobie na Ali Express czy jakoś tak. 4 razy taniej sama możesz zamówić

reklama
Czytałam komentarze i były ok nie które mamy nawet foty wrzucały już ubrane dzieci w te ciuszki bo ja raczej z tych niedowiarek. No ale każdy ma inne potrzeby i o praniu też nic nie było. Dobrze że piszesz no zobaczę ja szwagierka zamówiła

Jadźka ja raczej z tych wymagających. Nasze ubranka lecą do znajomej a potem ona po Swojej córce przekazuje je dalej.
Te, które ja kupiłam nie spełniły moich oczekiwań. Ale to zależy od potrzeb itd. Może niech kupi coś na próbę , jedną rzecz i wtedy sama oceni?

Choco już w szafach, przyszła właśnie Pani sprzątać i zrobiła porządki u młodej. Jak zejdę wieczorkiem to sfotografuję; )
Ale wyniosłam 3 wielkie torby znowu ...małe rzeczy po młodej.

A ja lubię czasem kupić trochę rzeczy po taniości od Chińczyka :-) Owszem, cenię sobie jakość, nie żałuję na dobre marki, ale nie mam wygórowanych wymagań. Jak mi wpada w rękę coś ładnego za funta, czy trzy, to biorę. Wiele razy okazuje się,że te drogie, markowe rzeczy są gorsze od tych tańszych. Dlatego warto zawsze spróbować. Sama idę buszować teraz na ebayu :-)

reklama
Ok, mam część, bluzek już nie miałam siły fotografować. Kombinezon w kwiaty jest na jutrzejsze urodziny. Do bluzy moro ma jeszcze spódniczkę.
Do tego trochę bielizny, legginsów, skarpet. Buty ma, przed samą szkołą kupimy baleriny i będzie ok.
W ramach urodzin kupiłam jej plecak z wyposażeniem Endo. Znalazłam dzisiaj już w Rossmann, a w sumie imprezę już miała wcześniej, jutro tylko dla bliskich oficjalny tort więc bez szału, plecak potrzebuje niby więc załatwiam sprawę 2w1 ;)

Załączniki

• 1438201692241.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 85
  • 1438201708460.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 80
  • 1438201718310.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 76
  • 1438201728970.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 71
  • 1438201738230.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 74
  • 1438201746730.jpg