reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Ja w sumie przy pierwszej córce nakupiłam wiele za dużych ubranek, bo mi każdy mówił,że tak 62 najlepiej...Pewnie,że jakoś się to ubierze, ale jak te nózie maleńkie wypadają z nogawek, to ja nie mogę :-p Tym bardziej,że ona ważyła tylko 3360g więc była maleńka :happy:

Zmieniłam spacerówkę letnią z czerwonej na taką pastelową, czerwona już sprzedana ;)
Czekam na przesyłkę ;)
Wózek głęboko spacerowy odbieram w sierpniu, będą sobie czekać.

Załączniki

• 1438004674792.jpg
    1438004674792.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 95
Jadziu ja nigdy nie była zwolennikiem różu, czy niebieskiego dla danej płci, więc śmiało sobie buszuję po sklepach :-) U Ciebie trzymam kciuki za szaleństwo w kolorze pink! :tak:

No i u mnie wózki wciąż te same. Moje ideały :-)

Fajnie te ubranka wyglądają ale na żywo i po praniu. .. :(
Jadźka kupowałaś je? Ja że 3 razy i za każdym razem lipa.

reklama
Ja mam jeszcze jedną bluzę. ..na sciery po jednym praniu, mogę Ci przesłać żebyś zobaczyła. Na zdjęciach super to wygląda. Ale jakość wykonania, szycia itd jest straszna

Do góry