reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

ja byłam w c&a w weekend. oni mają fajne spodeniachy 100-130 zł w sumie ale wyglądały bardzo przyzwoicie tyle ze na mój brzuch jeszcze za duże

reklama
Ja dziś wreszcie w Tesco dopadłam pajacyki bawełniane unisex i kupiłam swojemu okruszkowi :-) Cieszę się jak głupia!

Załączniki

• 1437764353213.jpg
    1437764353213.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 116
  • 1437764372141.jpg
    1437764372141.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 113
  • 1437764399184.jpg
    1437764399184.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 107
Margarita ja mam jedne dżinsy ciążowe z H&M już od I ciąży i jeszcze w nich pochodzę :tak: Na pewno będziesz zadowolona!

Powiem Wam,że jak tak się płci nie zna, to u nas ciężko. Unisex jest, ale trzeba się mocno nachodzić. Sęk w tym,że u nas ruszyły mega wyprzedaże i aż żal omijać te stoiska! Ceny nawet obcięte o 70%. Mimo to, cieszę się,że coś wyszukałam, bo taki był mój zamiar. Że zaraz po pierwszym usg :-)

reklama
Ja nie znoszę dzieci w za dużych ubrankach, więc zawsze kupuję też te maleńkie. Mój synek mimo, że ważył 3810g nosił 56 dwa miesiące. Z H&M np rozmiarówka jest większa, to kupuję nawet te na rozm 50. Zawsze znajdzie się później ktoś, komu mogę oddać te ciuszki :happy:

Do góry