reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

A środki higieniczne, kosmetyczne itp. kiedy będziecie kupować?
Ja to mam straszny problem ile czego :zawstydzona/y:

Łóżeczko zamówimy jakoś w połowie listopada, żeby je złożyć i na spokojnie niech sobie wietrzeje ten zapach "nowości" ;-) My chcemy mieć raczej do końca grudnia już wszystko gotowe. Tylko się zastanawiam kiedy jest odpowiedni czas np. na pranie i prasowanie wszystkiego?

reklama
4 lata temu zrobiłam taka panikę na marcowkach w styczniu ze zaczęły prac skręcać łóżeczka :-) teraz myślę że już na początku stycznia zacznę bo to nigdy nie wiadomo kiedy mnie weźmie ;-)

ja kosmetyki planuje kupic w grudniu a w styczniu pieluszki.no chyba ze szyjka brdziej mi sie skroci to kupie w grudniu pieluszki.

Ja to się boję, że przez astmę nie będę mieć w styczniu siły, już teraz ledwo chodzę bo co chwila tracę oddech :-( Chyba przy drugim będę spokojniejsza :zawstydzona/y:

Magda miałaś rację ;) :)

Ja jeszcze nabyłam taki kokon, w sumie sama nie wiem w jakim celu, właśnie się uszył i pani zdjęcia wstawiła ;)

Załączniki

• 1446210180271.jpg
    1446210180271.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 73
  • 1446210189668.jpg
    1446210189668.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 64
Bettina dlatego ja mam już gotowe. Wiadomo, w grudniu święta to mnóstwo biegania a w styczniu to już z górki i lepiej mieć gotowe.
Pamperaki mam bo trafiłam w super promo a 2 kolejne opakowania giganty kupiłam od koleżanki za grosze bo jej zostały.

reklama
No i jeszcze te święta po drodze, tłumy ludzi. Muszę koniecznie zdążyć przed tym świątecznym szałem. :szok:
Pociesza mnie myśl, że już garderoba prawie zebrana. Muszę kaftaniki dokupić bo w moim szpitalu chcą zamiast body a dopiero wczoraj listę znalazłam na stronie szpitala.

Kupione wczoraj:
76976e8f32a001d6med.jpg
[/URL]
beabd8164a1c39cemed.jpg

Do góry