reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Ale macie śliczne rzeczy :-) ja jeszcze nic nie kupowałam, ale potrzebne mi są dosłownie drobiazgi: kapcie do szpitala, jakiś płyn do kąpieli dla malucha i ewentualnie spacerówka dla starszego (bo musi zwolnić wózek ;-) ), choć znając życie na to ostatnie się nie zdecyduję i kupimy tylko taką platformę do stania z tyłu wózka (zapomniałam jak to się nazywa). I to wszystko. Chce kupić jakiegoś pojedynczego bodziaka dla maluszka - takiego od dzieci - ale to już bliżej porodu :-)
Ale patrzę na te działy i też wszystko jest albo nie takie albo zdecydowanie za drogie ;-)
Rozmiarowo mam wszystkie ciuszki od 56, tzn teoretycznie mam jeden 50 ale wielkościowo taki sam. Mniejsze byłyby dosłownie na chwilkę i takie na styk. Ale 56 służyły mi dość długo.
A... I pampersy też już mam :-D jedną paczkę "newbornów" - mąż kupił przy okazji na allegro (taki dodatek do lepów na karaluchy ;-)) potem trzeba będzie się rozejrzeć za jakimiś promocjami na 2.

Dzisiaj mi przyszło :)

Załączniki

• 1443687125909.jpg
    1443687125909.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 71
Ja jak ostatnio chodzę po sklepach to coraz mniej ubranek mi się podoba bo nie pasują do tych co już mam :-D

Kropek śliczne literki. Też się nad nimi zastanawiam ale jeszcze imienia brak ;-)

Ostatnia edycja:
Bettina reż mam taki kocyk:) to z tego materiału minky tak?
Ja jestem zachwycona :) mam też poduszeczki i słonia z szumiacyni uszami i żyrafe ;) jeszcze chce kupić wkład do wózka głębokiego taki śpiworek z tego materialu:)

Załączniki

• 1443690090490.jpg
    1443690090490.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 62
  • 1443690120565.jpg
    1443690120565.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 63
Tak minky.
Ja mam jeszcze poduszkę motyla do fotelika samochodowego. Te maskotki też mi się bardzo podobają ale jeszcze się zastanawiam. :laugh2: Jeszcze nie wiem jak i gdzie ostatecznie będzie kącik dla malutkiej więc się wstrzymuję :-D

reklama
Carolajna tu nie chodzi o to, że tak kocham welury,ale te 3 lata temu kolekcja H&M była dużo lepsza. Teraz takie bez wyrazu te rzeczy niektóre. Tzn dla mnie.

A minky kocham!

Śliczne rzeczy dziewczyny :-)

Do góry