reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Spora. Moja w 28t2d miala 1125g i urodzila sie 3090g, Twoja szykuje sie troche wieksza [emoji16]
No też byłam zaskoczona, tym bardziej, że na połówkowych była takim średniaczkiem. Wiesz, mam cukrzycę ciążową, więc może to z tego; zobaczymy za 2 tyg. może to tylko kwestia skoku rozwojowego akurat; a może dietką uda się ją przystopować, bo zaczynam się zastanawiać do ilu dobije, a chcę próbować SN 🤭

No też byłam zaskoczona, tym bardziej, że na połówkowych była takim średniaczkiem. Wiesz, mam cukrzycę ciążową, więc może to z tego; zobaczymy za 2 tyg. może to tylko kwestia skoku rozwojowego akurat; a może dietką uda się ją przystopować, bo zaczynam się zastanawiać do ilu dobije, a chcę próbować SN [emoji2960]
Ee spoko, przeciez nie jest ogromma, obstawiam, ze ok 50-60 centyla czyli ok 3,5kg do porodu. No stress [emoji16][emoji16]

No i mamy wyniki, pozytywne 😥
Spokojnie. Stres nic nie pomoze
Obys przeszla lekko. Ja dopiero jak połączyłam wszystkie objawy to doszłam do wniosku ze mialam covid i badania to potwierdzily bo mam przeciwciała choc ich ilosc jest żadna... Bede powtarzać za miesiąc bo może zrobilam za wcześnie a chce wiedzieć czy jest ich wiecej czy juz sie szczepić

Dziewczyny co skutecznego naturalnego na przeziębienie w ciąży? Syn coś przyniósł że szkoły, w weeken miał nawet gorączkę , juz mu przyszło a ja mam katar i gardło teraz zawalone... :(
Orofar max na gardło i nasivin soft na katar. Bralam w pierwszej ciąży po konsultacji z ginekologiem

@Ewunka i nie wiem kto jeszcze. Co tam u Ciebie??
Po staremu... siedzę i czekam na swoją kolej
A tak poważnie to wyszło że w immunologii mam pokopane jak już dojdzie do transferu to intralipid, encorton i acofil ale nie tak jak ostatnio tylko z grubej rury
Robiłam histeroskopie ale to akurat wyszło ok
Także jakieś 3 miesiące i może wrócę po rodzeństwo

A Ty jak się czujesz? Hubcio się cieszy że będzie miał braciszka?

Ściskam i ślę buziaki

Ostatnia edycja:
A tak poważnie to wyszło że w immunologii mam pokopane jak już dojdzie do transferu to intralipid, encorton i acofil ale nie tak jak ostatnio tylko z grubej rury

A wiesz może co u Iskry? Nic się nie odzywa? Jaś ma brata czy siostrę?

Ściskam i ślę buziaki
A przypomnij mi kto Cie konsultował z immunologii? Trzymam kciuki cały czas
Ja juz myslalan o 6 stymulacji a tu taki psikus :) mamy jeszcze jeden zarodek ale teraz pod kątem immunologii wyszlo jeszcze jedno i mialam immunosupresje. Transfer się nie udal. Początkiem stycznia mialam miec transfer, na początku grudnia mialam jeszxze doszczepienie w Łodzi i 30 grudnia beta ponad 6 tys

A wiesz może co u Iskry? Nic się nie odzywa? Jaś ma brata czy siostrę?

Ściskam i ślę buziaki
A ja się czuje zdecydowanie lepiej niz w pierwszej ciąży. Dokucza mi rwa kurszowa jeśli mam taki dzień ze sobie mogę poleżeć i mam trochę zawirowania z cukrem. Teraz po majówce nie moge go ustabilizować ale js tez jestem lasuch i lubię słodycze. Hubus mowi ze będzie Ignasia wozil autkiem, będzie go huśtał itd ale czas pokaże jak to będzie.

reklama
Dziewczy czy któraś z was miała immunomodulacje ??? Czy ktoras z was może wypowiedzieć w tym temacie co to jest ??

Do góry