reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Amelka 17.03.18 44,5 cm 2,5kg 10pk
Poród bardzo ciezki[emoji20] indukcja zapowiadala się na ladny porod, po dostaniu tabletki hormonalnej wody zaczely odchodzic po 30min i pojawily sie skurcze w przeciagu paru godzin mialam silne i regularne skurcze co 2 co 3 min rozwarcie roslo z godziny na godzine dostalam epidural (cudowna sprawa) i sie zaczely komplikacje, rozwarcie zatrzymalo sie na 4 palcach i przez 6 godz nie ruszyło u mnie cisnienie coraz wieksze nerki zaczely gorzej pracowac założyli cewnik, mocz ciemno brazowy przez pare godzin zeszlo na dnie woreczka, opuchlizna sie pojawla jakis zastoj wody, do tego pijawil się problem z sercem. Po 24godzi decyzja o cesarce, po cesarce chodzic nie moge bo ma cewnik i kilka kroplowek, bol okropny, wstalam dopiero po ok 15godz i doslownie mam mozliwosc dania tylko kroka bo wszedzie przewody, bol okropnyn.
Ale i tak bylo warto[emoji7]
1521352254-bc9a088f58dc3413-aaaaaa.jpeg

1521352582-a35322366420b208-aaaaaa.jpeg

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje , szybkiego powrotu do zdrowia [emoji4]dzielna jesteś !!![emoji7]Amelka śliczna [emoji7][emoji177][emoji177]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny czy też któraś z was ma problem lub miała z obudzeniem dziecka do jedzenia,mój to by spał przed jedzeniem zmieniam mu pampersa żeby obudzić czasem coś daje a czasem nie i śpi.Daje mu butelkę wkładam ten smoczek na wargi troszkę mleczka żeby poczuł i nie raz pije a nie raz problem bo śpi
Ja mam klin Oskar ulewa i się przydała, że starszym też miałam

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a wszystkie zakupy dla dziecka konsultujecie z mężami?
Pierwsze body kupiliśmy razem A na drugich zakupach byłam z mama i tylko wysłałam mu zdjęcie co kupilysmy ;) myślę , że jak będę coś zamawiala z Internetu to bym chciała żeby też popatrzył ale czas pokaże;) na pewno wybierzemy razem wózek A co do reszty to nie wiem bo wieczorami wraca z pracy a ja cały dzień się nudzę więc pewnie dowie się po fakcie :D

Pierwsze body kupiliśmy razem A na drugich zakupach byłam z mama i tylko wysłałam mu zdjęcie co kupilysmy ;) myślę , że jak będę coś zamawiala z Internetu to bym chciała żeby też popatrzył ale czas pokaże;) na pewno wybierzemy razem wózek A co do reszty to nie wiem bo wieczorami wraca z pracy a ja cały dzień się nudzę więc pewnie dowie się po fakcie :D
No właśnie ja też siedzę sama i po prostu za dużo internetu bo naoglądam się fajnych rzeczy i chciałabym to już kupić. Te większe rzeczy typu własnie wózek, mebelki czy łóżeczko to chciałabym z nim konsultować, ale np jaki kolor prześcieradła czy z czego jest zrobione to wydaje mi się, że nie jest mi już do tego potrzebny :)

No właśnie ja też siedzę sama i po prostu za dużo internetu bo naoglądam się fajnych rzeczy i chciałabym to już kupić. Te większe rzeczy typu własnie wózek, mebelki czy łóżeczko to chciałabym z nim konsultować, ale np jaki kolor prześcieradła czy z czego jest zrobione to wydaje mi się, że nie jest mi już do tego potrzebny :)
Znając mojego to powie " A skąd ja mam wiedzieć Ty siedzisz w tych internetach i wiesz lepiej " :laugh2: także znając życie będzie oglądał jak paczki przyjda:laugh2: wózek, lozeczko to napewno razem bo nie chce go aż tak odizolowac:laugh2: ;) będzie miał większą frajdę przy strojeniu naszej księżniczki niż przy kupowaniu ;) :D

Dreams od kiedy podajesz wit c? Bo sie wlasnie zastanawiam czy zamawiac? Czy ma znaczenie czy sn czy cc i czy kp a mm?

I jakie to czopki na uspokojenie?

Ja musze miec zspasy wszystkiego wiec sie zaopatrzam[emoji6]

reklama
Wysle Ci na maila bo wczoraj probowalam.wrzucic ale ni cholery. Tylko popatrz sie na strone pinokio.pl bo to sa ich ciuchy i tam moze bedzie wiekszy wybor i tam tez outlet jest ale to sie wczoraj.dopiero dowiedzialem jak ciuszki dostalam
Miss a masz aplikacje w telefonie zainstalowana? Bo przez nia powinno normalnie sie zdjecie dodac. Ewentualnie w opcjach aparatu mozesz sobie zmienic rozmiar robionych zdjec na mniejszy

Do góry