meg86
Fanka BB :)
Nie mam właśnie. Labradora mam 30 kg waży. Chyba włoże pod swój materac i na sobie sprawdzęA masz kota?[emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam właśnie. Labradora mam 30 kg waży. Chyba włoże pod swój materac i na sobie sprawdzęA masz kota?[emoji1]
Moja wcale nie jest wstydliwa już teraz rozkłada nogi jak trzeba od 3 badańCos długo u Ciebie płci rozpoznac nie mogą.ogolnie dziewczynki są wstydliwe wiec moze temu ciagle zasłania to co wazne :-) :-) nam ginekolog powiedział już w 11 tygodniu ze dziewczynka ale nie na 100% na prenatalnych się potwierdziło i z kazdą wizytą też.
Razem i miało to sensDziewczyny do szkoły rodzenia chodzicie/chodzilyscie same czy z mężami?
U mnie na prenatalnych lekarka powiedziała, że na tym etapie i chłopcy i dziewczynki wyglądają tak samo. Ale wiem, że niektóre dziewczyny już wtedy poznały płeć.My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE "
My też idziemy razem.Razem i miało to sens
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
A to jest też specrowka w nim??:-) ciekawe czy jak Maluszki beda wieksze to będą chetnie siedzieć z tyłu? I jak potrzebujesz sie dostać do Dzidziusia z tyłu to jest swobodnie??Oj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Takie zakupy to sama przyjemnoscJa jak na razie mam tylko same ciuszki, karuzelę na łóżeczko i upatrzony wózek. Reszta, czyli jeszcze wielki ogrom przede mną...
Dziwczyny tu wczesniej wrzucaly fajne listy rzeczy potrzebnych dla maluszka. Jest tego troche w necie Samych takich pierdulek do pielegnacji potrzeba sporo, nozyczki, apiratory, gaziki do pepuszka, wanienka, otulacze itp. Wybor jest ogromny, wiec lepiej wczesniej zaczac o tym czytac i powoli kupowacPrzepraszam , nie chciałam żebyś się zasmucila :* ❤
Ja nawet nie wiem od czego mam zacząć ta listę fajnie , Że będziesz miała ciuszki po bratanicach super !
Raczej dobre pytanie by było "jakiego wózka nie masz na oku ? " hihih oglądam wszystko co mi wyskoczy na fejsie
Oglądałam z anexa ale w sumie mi przeszło teraz mi wyskoczyło na fejsie "Hot MOM Polska" czy coś takiego i właśnie są wózki tylko bardziej podoba mi się z tego spacerowka niż wózek ale też nie wiem czy wygodne może dziewczyny coś podpowiedzą jakie wózki fajne
O szkoda, Że nie widziałam tej listy poszperam w necie dziękuję :*Dziwczyny tu wczesniej wrzucaly fajne listy rzeczy potrzebnych dla maluszka. Jest tego troche w necie Samych takich pierdulek do pielegnacji potrzeba sporo, nozyczki, apiratory, gaziki do pepuszka, wanienka, otulacze itp. Wybor jest ogromny, wiec lepiej wczesniej zaczac o tym czytac i powoli kupowac
Masz juz jakis upatrzony? Mi szkoda bylo kasy na jakies super drogie wozki i mam jane matrix 3w1. Zalezalo mi, zeby fotelik do auta byl z regulacja i mozliwoscia jazdy na plasko, bo taki najlepszy na dlugie trasy do PL. Poza tym i tak trzeba kupic drugi duzy wozek do niani/zlobka to ladnych kilka tysi poleciWózki najlepiej oglądać na żywo bo w realu wszystko się zmienia. Dlatego nie sugeruj się tylko tym co upatrzysz w internecie.