reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cos długo u Ciebie płci rozpoznac nie mogą.ogolnie dziewczynki są wstydliwe wiec moze temu ciagle zasłania to co wazne :-) :-) nam ginekolog powiedział już w 11 tygodniu ze dziewczynka ale nie na 100% na prenatalnych się potwierdziło i z kazdą wizytą też.
Moja wcale nie jest wstydliwa już teraz ;) rozkłada nogi jak trzeba od 3 badań ;)

My mamy we wtorek usg 1trymestru i tak bardzo chciałabym znać płeć ❤ ale ja od kiedy dowiedziałam się , Że w brzusiu rośnie mały cud to mówię " jesteśmy GŁODNE " :laugh2: :D
U mnie na prenatalnych lekarka powiedziała, że na tym etapie i chłopcy i dziewczynki wyglądają tak samo. Ale wiem, że niektóre dziewczyny już wtedy poznały płeć.

Oj tak mi się nigdy bliźniacze wózki nie podobaly[emoji28] jak narazie jestem bardzo zadowolona z zakupu i już miałam parę momentów że cieszylam się że mam jeden za drugim bo było kilka takich sytuacji że jednym obok drugiego albo bym się nie wmiescila albo bym nie przejechala. I widoczność tej pierwszej dzidzi tej na dole też jest dobra [emoji3] a Anetka tez ma bebetto[emoji6]
1518204863-c840eaa76a214ef2-aaaaaa.jpeg
1518204893-3397c1dd6ad32752-aaaaaa.jpeg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A to jest też specrowka w nim??:-) ciekawe czy jak Maluszki beda wieksze to będą chetnie siedzieć z tyłu? I jak potrzebujesz sie dostać do Dzidziusia z tyłu to jest swobodnie??

Przepraszam , nie chciałam żebyś się zasmucila :* ❤

Ja nawet nie wiem od czego mam zacząć ta listę :( :p fajnie , Że będziesz miała ciuszki po bratanicach :) super !
Raczej dobre pytanie by było "jakiego wózka nie masz na oku ? " hihih :D oglądam wszystko co mi wyskoczy na fejsie :D
Oglądałam z anexa ale w sumie mi przeszło ;) teraz mi wyskoczyło na fejsie "Hot MOM Polska" czy coś takiego i właśnie są wózki tylko bardziej podoba mi się z tego spacerowka niż wózek ale też nie wiem czy wygodne :) może dziewczyny coś podpowiedzą jakie wózki fajne :)
Dziwczyny tu wczesniej wrzucaly fajne listy rzeczy potrzebnych dla maluszka. Jest tego troche w necie :) Samych takich pierdulek do pielegnacji potrzeba sporo, nozyczki, apiratory, gaziki do pepuszka, wanienka, otulacze itp. Wybor jest ogromny, wiec lepiej wczesniej zaczac o tym czytac i powoli kupowac ;)

Dziwczyny tu wczesniej wrzucaly fajne listy rzeczy potrzebnych dla maluszka. Jest tego troche w necie :) Samych takich pierdulek do pielegnacji potrzeba sporo, nozyczki, apiratory, gaziki do pepuszka, wanienka, otulacze itp. Wybor jest ogromny, wiec lepiej wczesniej zaczac o tym czytac i powoli kupowac ;)
O szkoda, Że nie widziałam tej listy :) poszperam w necie :) dziękuję :*

A jeszcze pytanie , jakie najmniejsze body kupujecie ? Te na początek dla maluszka ? :) bo różnie słyszę :)

reklama
Wózki najlepiej oglądać na żywo bo w realu wszystko się zmienia. Dlatego nie sugeruj się tylko tym co upatrzysz w internecie.
Masz juz jakis upatrzony? Mi szkoda bylo kasy na jakies super drogie wozki i mam jane matrix 3w1. Zalezalo mi, zeby fotelik do auta byl z regulacja i mozliwoscia jazdy na plasko, bo taki najlepszy na dlugie trasy do PL. Poza tym i tak trzeba kupic drugi duzy wozek do niani/zlobka to ladnych kilka tysi poleci :p

Do góry