reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4]
Na górnym zdj Oliwka a dolnym Filip.
1501502687-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie [emoji5] wiec dzisiaj oficjalnie lekarz potwierdził że będzie Oliwka i Filip [emoji7][emoji64][emoji480] dzieciaczki sa zdrowe i rosną [emoji173] Oliwka ma 271 g a Filip 265 g [emoji4]
1501502687-aaaaaa.jpeg

Cuda... Śliczne dzieciaczki!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

1501502687-aaaaaa.jpeg

Wspaniałe wieści!!! Śliczne dzieciaki!!! Gratki!!!!

1501502687-aaaaaa.jpeg

Cudownie. Gratuluję [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny jest wszystko dobrze dziś 168 tętno . Dziecko zdrowe wszystko na miejscu . Lekarz cudo badanie takie jak powinno być owowione wszystko pokazane piękne zdjęcia opis wywiad rodzinny dosłownie przepaść . Kazał wybić sobie tego dentystę z głowy jeśli mam powleczone zeby . No i będę miała córeczkę [emoji173]️jestem taka szczęśliwa i w końcu spokojna . Ale nie odpuszczę tamtemu lekarzowi .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1501492281-aaaaaa.jpeg
1501492291-aaaaaa.jpeg
Kamień z serca. ...nie mogło być inaczej! !!

1501502687-aaaaaa.jpeg

Ale dzisiaj dostarczacie nam doznań wzrokowych. .,.piękne zdjęcia!

reklama
@adunnnia90 Ale podobni są do siebie [emoji846]byłam wczoraj ze znajomymi na obiedzie i maja bliźniaki już po 16 lat parka i mówią ze maja ze sobą taka cudowna więź teraz że mimo że było ciężko na początku to teraz się cieszą. Cieszę się ze wszystko dobrze [emoji16][emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry