Kurde, ja też . I to jest bardzo dziwne jak na mnie, bo dopiero od kilku miesięcy patrzę na małe dzieci z zachwytem . Wcześniej wszystkie były takie same@DagLer Już się nie mogę doczekać zdjęcia
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
o Ty. Jak mi mowilas, ze ladne to sciema bylaKurde, ja też . I to jest bardzo dziwne jak na mnie, bo dopiero od kilku miesięcy patrzę na małe dzieci z zachwytem . Wcześniej wszystkie były takie same
o Ty. Jak mi mowilas, ze ladne to sciema byla
Te nasze dzieci z forum to inna bajka . Wszystkie są pikne bo bardzo wystarane. A już szczególnie dziewczynki . Mojego szkraba będę normalnie w sukienki ubierać
nieagatka
ee chlopca tez mozna wystroic, ze hoho! Przynajmniej czesac do szkoly nie bedziesz musiala, a to zuuuooo
Te nasze dzieci z forum to inna bajka . Wszystkie są pikne bo bardzo wystarane. A już szczególnie dziewczynki . Mojego szkraba będę normalnie w sukienki ubierać
bazylia128
Mi @fredka84 nigdy nie napisała że moja Natalka taka ładna przynajmniej nie sciemniala. Ja z kolei mam tak że od nas urodziłam to jestem strasznie wyczulona na płacz dzieci. Wcześniej nie zwracałem na to uwagi.o Ty. Jak mi mowilas, ze ladne to sciema byla
No co ty gadasz . Nigdy nie napisałam??? Jak ja mogłam . Normalnie będę bita . Ofkors że jest piękna jak mamunia . Mam nadzieję, że będzie choć trochę poważniejsza niż ty, glupoluMi @fredka84 nigdy nie napisała że moja Natalka taka ładna przynajmniej nie sciemniala. Ja z kolei mam tak że od nas urodziłam to jestem strasznie wyczulona na płacz dzieci. Wcześniej nie zwracałem na to uwagi.
Na synka mojej siostry mówiłam z rok czasu Fester, ten z Adamsów. Był łysy i się tak śmiesznie uśmiechał jak bez zębów . Trochę się na mnie wkurzała . Dlatego teraz oczekuje od niej rewanżu jak mój władca się urodzi
motylek24
Akurat chłopców też można fajnie ubrać, nawet córce czasem kupuje spodnie dresowe z działu dla chłopców dzisiaj byłyśmy na zakupach, moje dziecko wróciło z koniem, a w zasadzie z różową grzywa i ogonem, wybrała sobie różowe spodnie dresowe szczotkę do włosów a jakże w kształcie
bazylia128
Oj ja sobie myślę że niestety za długo siedzieliśmy na kto po in vitro i się naczekalysmy A przynajmniej JAJeszcze niedawno trzymałyśmy kciuki na "kto po in vitro " za pozytywne bety, a teraz czekamy na szczęśliwe rozwiązanie koleżanki @ DagLer , jak to zleciało wszystko tak szybko
reklama
bazylia128
Nie pisałaś że jaka ona ładna tylko JAKA ONA DO LUKASZA PODOBNA looo się uśmiałam. Dla mnie moje dziecko najpiekniejsze na świecie wogole nie jestemnobiektywna w stosunku do niejNo co ty gadasz . Nigdy nie napisałam??? Jak ja mogłam . Normalnie będę bita . Ofkors że jest piękna jak mamunia . Mam nadzieję, że będzie choć trochę poważniejsza niż ty, glupolu
Na synka mojej siostry mówiłam z rok czasu Fester, ten z Adamsów. Był łysy i się tak śmiesznie uśmiechał jak bez zębów . Trochę się na mnie wkurzała . Dlatego teraz oczekuje od niej rewanżu jak mój władca się urodzi