reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mi @fredka84 nigdy nie napisała że moja Natalka taka ładna :p przynajmniej nie sciemniala. Ja z kolei mam tak że od nas urodziłam to jestem strasznie wyczulona na płacz dzieci. Wcześniej nie zwracałem na to uwagi.
No co ty gadasz 😮. Nigdy nie napisałam??? Jak ja mogłam 😜😂😂. Normalnie będę bita 😜. Ofkors że jest piękna jak mamunia 😊. Mam nadzieję, że będzie choć trochę poważniejsza niż ty, glupolu😜
Na synka mojej siostry mówiłam z rok czasu Fester, ten z Adamsów. Był łysy i się tak śmiesznie uśmiechał jak bez zębów 😜. Trochę się na mnie wkurzała 😜. Dlatego teraz oczekuje od niej rewanżu jak mój władca się urodzi😜

😂😂😂
Te nasze dzieci z forum to inna bajka 😜. Wszystkie są pikne bo bardzo wystarane😍. A już szczególnie dziewczynki 😍. Mojego szkraba będę normalnie w sukienki ubierać 😜
Akurat chłopców też można fajnie ubrać, nawet córce czasem kupuje spodnie dresowe z działu dla chłopców 😅 dzisiaj byłyśmy na zakupach, moje dziecko wróciło z koniem, a w zasadzie 🦄 z różową grzywa i ogonem, wybrała sobie różowe spodnie dresowe 🤪 szczotkę do włosów a jakże w kształcie 🦄

Jeszcze niedawno trzymałyśmy kciuki na "kto po in vitro " za pozytywne bety, a teraz czekamy na szczęśliwe rozwiązanie koleżanki @ DagLer , jak to zleciało wszystko tak szybko

Jeszcze niedawno trzymałyśmy kciuki na "kto po in vitro " za pozytywne bety, a teraz czekamy na szczęśliwe rozwiązanie koleżanki @ DagLer , jak to zleciało wszystko tak szybko
Oj ja sobie myślę że niestety za długo siedzieliśmy na kto po in vitro i się naczekalysmy A przynajmniej JA :)

reklama
No co ty gadasz 😮. Nigdy nie napisałam??? Jak ja mogłam 😜😂😂. Normalnie będę bita 😜. Ofkors że jest piękna jak mamunia 😊. Mam nadzieję, że będzie choć trochę poważniejsza niż ty, glupolu😜
Na synka mojej siostry mówiłam z rok czasu Fester, ten z Adamsów. Był łysy i się tak śmiesznie uśmiechał jak bez zębów 😜. Trochę się na mnie wkurzała 😜. Dlatego teraz oczekuje od niej rewanżu jak mój władca się urodzi😜
Nie pisałaś że jaka ona ładna tylko JAKA ONA DO LUKASZA PODOBNA 😂😂 looo się uśmiałam. Dla mnie moje dziecko najpiekniejsze na świecie:) wogole nie jestemnobiektywna w stosunku do niej ;)

Do góry