Wow, ale szybko poszło! Gratulacje! Dużo zdrówka dla WasDziewczyny, melduje, że dzisiaj o 18:55 na świat przyszedł Bartuś 3550g i 56 cm chłopaka Całość od pierwszych skurczy trwała 3h,maz zdążył na ostatnie 10 minut porodu
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Cześć mamuski, Pragne Was poinformować że w poniedziałek idę na oddział i będę biała planowe CC, obecnie leżę w domku już z małym rozwarciem i czekam na ten najpiękniejszy dzień
PowodzeniaCześć mamuski, Pragne Was poinformować że w poniedziałek idę na oddział i będę biała planowe CC, obecnie leżę w domku już z małym rozwarciem i czekam na ten najpiękniejszy dzień
Cześć mamuski, Pragne Was poinformować że w poniedziałek idę na oddział i będę biała planowe CC, obecnie leżę w domku już z małym rozwarciem i czekam na ten najpiękniejszy dzień
Powodzenia
bazylia128
@Mirka30 kiedy ty roooodddzzziiisszzzz?????
Kochana dobre pytanie
Mała tylko straszy ale jeszcze nie wykluwa się... Czekamy
Prawdopodobnie jak się nie zacznie dzis lub jutro to 14.04 wywołanie..
Jutro mam wizyte u położnej, zobaczymy co powie ale byliśmy dzisiaj z mężem na dłuuugim spacerze i teraz mam skurcze bolesne jak...... Może sie wkońcu coś zacznie na poważnie
A Ty jak sobie radzisz? Jak się ma Natalka?
ilmenau
Powodzenia!! Pieknego spotkania z Maluszkiem!
Waleczna36
Leżę sobie już i czekam na jutro, ale stres emocje są ogromne nie wiem co większePowodzenia!! Pieknego spotkania z Maluszkiem!
Maluszek mój ma mieć niby 3445g, taka mała kluseczka. Chodź badał martwią mnie moje piersi... Nic z nich nie leci, nie bolą
motylek24
Już się cyckami nie nakręcaj. U mnie nigdy nic nie laciali a mleko było.Leżę sobie już i czekam na jutro, ale stres emocje są ogromne nie wiem co większe
Maluszek mój ma mieć niby 3445g, taka mała kluseczka. Chodź badał martwią mnie moje piersi... Nic z nich nie leci, nie bolą
Czekaj spokojnie i powodzenia.
reklama
nieagatka
Ale co ma lecieć? To porod uruchamia laktacje, a Ty jeszcze nie rodzisz. Nie nakrecaj sie. Jutro najważniejsze to przystawiać, maluch zrobi swoje. Teraz sie ciesz, a nie martw na zapas [emoji6]Leżę sobie już i czekam na jutro, ale stres emocje są ogromne nie wiem co większe [emoji854]
Maluszek mój ma mieć niby 3445g, taka mała kluseczka. Chodź badał martwią mnie moje piersi... Nic z nich nie leci, nie bolą [emoji2368]
Jutro wielki dzien!![emoji16]