reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kochane, mądre główki.. czy może ktoś zerknąć na ten materac i napisać mi czy jest ok? Czy może jakiś inny konkretny mi polecacie?
Bo jestem zielona w tym temacie ;(

Ja mam coś takiego i wg mnie ok

Kochane, mądre główki.. czy może ktoś zerknąć na ten materac i napisać mi czy jest ok? Czy może jakiś inny konkretny mi polecacie?
Bo jestem zielona w tym temacie ;(

Wygląda nieźle.
Ja też się nie znam, dlatego wybrałam materac formy, która u nas słynie z porządnych i bylam spokojna [emoji4]

Bo właśnie siostra kupiła jakis materac firmy havea i w opisie podobny A cenowo duzo droższy bo 340zl. Ten z allegro ma duzo kupień i dobrych opinii dlatego się zastanawiam czy przepłacać.
Ja dalam 90 zl za materac. Jak bede zmieniać lozko na wieksze to w tedy większą uwagę nad tym skupię bo dziecko juz jest cięższe. Bierz i sie nie zastanawiaj

reklama
Cześć dziewczynki wczoraj zaczelam pisać Ale zabrakło czasu.Odpukac jestem mega zadowolona bo już 2 noc jak córcia obudziła się tylko raz i ladnie spi.Wieczorny płacz też jakby znikł tfu tfu.Dzisiaj jadę na ważenie i porozmawiać o szczepionce tutaj ciekawe co mi powiedzą.

Do góry