reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Wybacz Kochana, ale u nas też będzie Mężczyzna ❤😂😂
No wiem, chodzi mi o to ze między naszymi transferami jest po 2 dni różnicy. @NadziejaJest miała 2 dni przede mną - dziewczynka, @Liliana87 miała 2 dni po mnie - dziewczynka. A między nimi mój rodzynek 😂😂 mamy terminy prawie jednakowe

A ja przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię;) Hania- dziś postanowiła pochasać- i pokazała Mamusi to co trzeba. A Mamusia się popłakała ze wzruszenia [emoji7] pani doktor mowi,że zdjecia nie są za ładne bo dziecko jeszcze małe, ale z każdą wizytą będą ładniejsze ;)Zobacz załącznik 1123645Zobacz załącznik 1123646
Suuuuper ze w koncu sie nie wstydzila😁☺ hej Haniu:) @Artemida90 no Twój to juz na starcie ma 2 kolezanki przy sobie 😁☺ my jeszcze nie wybralismy jakie imie:) czyli @Liliana87 startujesz juz z wyprawka? 😛

Wiecie co ja nie rozumie.Napisze od początku.Moze pamiętacie moje dylematy związane z kamieniem głupie nie głupie jak się teraz okazują dla mnie jednak Nie.Po porodzie zaraz zaczelam mala przystawiac i co już było dla mnie sukcesem pięknie ssala bez użycia kaptorkow. Cala noc ja przystawialam dziś też jednak po południu mała już była tak głodna że kilka razy possala i płacz okropny i tak w kółko. Poprosiłam o butelkę oczywiście A po co ???tłumaczenia itp ja to już wszystko znam na pamięć.Tez im mówię że z synem było to samo i po powrocie do domu stymulacja laktatorem jakoś się rozkrecilo.Super kobitki położne nagle są wobec mnie oschle i wredne jedna wrecz podnosiła głos.Moja córcia jest najedzona i śpi grzecznie co wcześniej naprawde było tylko płacz i to straszny.Ja wiem mleko przyjdzie A do tego czasu nie można pomóc??dokarmic ??***** i znow mam to co z synem one we mnie robią wyrzuty sumienia bo wręcz mi dają do zrozumienia że robię źle. Jak ja tego nie moge chciałam jak ognia właśnie tego uniknąć A znów to się dzieje.

A ja przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię;) Hania- dziś postanowiła pochasać- i pokazała Mamusi to co trzeba. A Mamusia się popłakała ze wzruszenia [emoji7] pani doktor mowi,że zdjecia nie są za ładne bo dziecko jeszcze małe, ale z każdą wizytą będą ładniejsze ;)Zobacz załącznik 1123645Zobacz załącznik 1123646

Śliczności!!! 😍💕😘
Gratuluję Córeczki!!! Ubranka dla dziewczynek są takie piękne, że szalej mamuśka 😁😁😁

reklama
Wiecie co ja nie rozumie.Napisze od początku.Moze pamiętacie moje dylematy związane z kamieniem głupie nie głupie jak się teraz okazują dla mnie jednak Nie.Po porodzie zaraz zaczelam mala przystawiac i co już było dla mnie sukcesem pięknie ssala bez użycia kaptorkow. Cala noc ja przystawialam dziś też jednak po południu mała już była tak głodna że kilka razy possala i płacz okropny i tak w kółko. Poprosiłam o butelkę oczywiście A po co ???tłumaczenia itp ja to już wszystko znam na pamięć.Tez im mówię że z synem było to samo i po powrocie do domu stymulacja laktatorem jakoś się rozkrecilo.Super kobitki położne nagle są wobec mnie oschle i wredne jedna wrecz podnosiła głos.Moja córcia jest najedzona i śpi grzecznie co wcześniej naprawde było tylko płacz i to straszny.Ja wiem mleko przyjdzie A do tego czasu nie można pomóc??dokarmic ??***** i znow mam to co z synem one we mnie robią wyrzuty sumienia bo wręcz mi dają do zrozumienia że robię źle. Jak ja tego nie moge chciałam jak ognia właśnie tego uniknąć A znów to się dzieje.
Kochana to Ty jesteś mamą i to Ty wiesz najlepiej co jest w tym momencie najlepsze dla Twojej córci!
Nie słuchaj głupich bab! Chcesz w szpitalu dokarmiac MM to mają Ci to umożliwić bez zbędnego gadania
Głowa do góry
Jak będziesz miała luuz psychiczny to i mleko będzie

Do góry