reklama
redferrari
Fanka BB :)
Dziewczyny awaria może ktoś ma eutyroks 75 na zbyciu lub inny ci się go da pomnożyć lub podzielić?
misis188
A ile potrzebujesz bo ja ewentualnie mogę cię potraktować jednym listkiem 50 to tam jest 25 tabletekDziewczyny awaria może ktoś ma eutyroks 75 na zbyciu lub inny ci się go da pomnożyć lub podzielić?
misis188
Przepraszam ale nieaktualne bo musze podratowac kolezanke na miejscu która wczoraj sie dowiedziała o ciążyA ile potrzebujesz bo ja ewentualnie mogę cię potraktować jednym listkiem 50 to tam jest 25 tabletek
Mam całe opakowanieDziewczyny awaria może ktoś ma eutyroks 75 na zbyciu lub inny ci się go da pomnożyć lub podzielić?
redferrari
PrivMam całe opakowanie
redferrari
Chrupki kukurydziane kiedy podalyscie maleństwu pierwszy raz?
RedHotChiliPepper28
10msc z hippa, czyste kukurydzianeChrupki kukurydziane kiedy podalyscie maleństwu pierwszy raz?
tamiza
7.5 miesiąca kukurydziane z kaszka jaglana z biedronki. Koleżanka polecała ze względu na to że mniej zaklejaja buzie i faktycznie tak jestChrupki kukurydziane kiedy podalyscie maleństwu pierwszy raz?
reklama
redferrari
No
Właśnie moja ma prawie 7 i mąż wczoraj wieczorem jadł prażynki prawie go wzrokiem ukatrupila i przelykala z nim więc tak sobie pomyślałam czy jej nie spróbować dać bo biedactwo żal...7.5 miesiąca kukurydziane z kaszka jaglana z biedronki. Koleżanka polecała ze względu na to że mniej zaklejaja buzie i faktycznie tak jest