Majorka jest super. A najlepiej pożyczyć auto i trochę pojeździć.Na Majorkę
reklama
misis188
Fanka BB :)
Zobaczymy. Lecimy na tydzień i moze wypozyczymy samochód raz bo z małym dzieckiem raczej kiepsko zwiedzac a my tez jeśli chodzi o zwiedzanie to jakies zabytki nad nie interesują, jedynie piękno przyrody i ew klimatyczne uliczki. Kochamy greckie wyspy ale dla nas jesli Grecja to najlepszy wrzesień.Majorka jest super. A najlepiej pożyczyć auto i trochę pojeździć.
misis188
Hubek dzis zjadł bardzo malo. W sunie wypil gdzies 300ml mm, zjadł kaszkę z bananem i 4 truskawkami ugotiwana na 150 ml wody. Byl 3 razy na cycku ale to tak troszke wypil. Czy to moge podpiac pod ew zabkowanie? I czy wy stosiealyscie te masci na zabki kiedy prxypuszxzalyscie ze moze chodzic o zabki? Bo ja nie mam stuprocentowej pewności ze to to i sugeruje sue tym co mówi mi logopeda. Do tego dochodzą okropbe noce choc Hubert generalnie źle śpi
Agnieś191
Posmaruj dziąsła i zobaczysz czy jest lepiej. U nas nadal noce masakra i nic nie poradzę. Taki egzemplarz. A wcześniej pięknie spała także Hubert może być marudny na zęby albo coś się mu pozmienialo. U nas pomimo zębów Marcelina jadła, ale to znowu taki egzemplarz hihi każde dziecko inne może u Ciebie to objaw.Hubek dzis zjadł bardzo malo. W sunie wypil gdzies 300ml mm, zjadł kaszkę z bananem i 4 truskawkami ugotiwana na 150 ml wody. Byl 3 razy na cycku ale to tak troszke wypil. Czy to moge podpiac pod ew zabkowanie? I czy wy stosiealyscie te masci na zabki kiedy prxypuszxzalyscie ze moze chodzic o zabki? Bo ja nie mam stuprocentowej pewności ze to to i sugeruje sue tym co mówi mi logopeda. Do tego dochodzą okropbe noce choc Hubert generalnie źle śpi
misis188
A te masvi mozna dlugo stosowac? Bo ona mowila ze ten zabek jest twardy ale po dziaslach jeszcze nic nie widacPosmaruj dziąsła i zobaczysz czy jest lepiej. U nas nadal noce masakra i nic nie poradzę. Taki egzemplarz. A wcześniej pięknie spała także Hubert może być marudny na zęby albo coś się mu pozmienialo. U nas pomimo zębów Marcelina jadła, ale to znowu taki egzemplarz hihi każde dziecko inne może u Ciebie to objaw.
Na Majorce najlepiej zwiedzać piękne urokliwe plaże. I na Formentor warto pojechać. A podróżowanie z dzieckiem nie takie ciężkie. Jasiek 3 dni autem zganiał z nami, a przez tydzień wakacji spał pięknie do 9 z jedną krótką pobudką na mleczko.Zobaczymy. Lecimy na tydzień i moze wypozyczymy samochód raz bo z małym dzieckiem raczej kiepsko zwiedzac a my tez jeśli chodzi o zwiedzanie to jakies zabytki nad nie interesują, jedynie piękno przyrody i ew klimatyczne uliczki. Kochamy greckie wyspy ale dla nas jesli Grecja to najlepszy wrzesień.
Agnieś191
Zęby wychodzą dość długo...A więc raczej tak. Mi pediatra i alergolog trąbiły,że idą zęby A one wyszły po 2m-cach od ich gadki. Co prawda 3 wyszly w ciagu 2tyg. Teraz jak widzę gdy Marcelina pcha rece do buzi i sie denerwuje to jej smaruje. Jeszcze dolna jedynka nie wyszla takze tlumacze sobie ze to ja trapi i smaruje praktycznie codziennie.A te masvi mozna dlugo stosowac? Bo ona mowila ze ten zabek jest twardy ale po dziaslach jeszcze nic nie widac
My stosujemy już około miesiąca codziennie na noc i nic małemu nie jest i śpi spokojniej. Maly ma bardzi twarde dziasla , pociagajac palcem czyc kształt większości zębów. Wczoraj też miał dzień z małą ilością jedzenia ale on ma z czego schudnąć więc się nie martwiłam pochwałę się ze mały ma 4,5 miesiąca a wazy 9200A te masvi mozna dlugo stosowac? Bo ona mowila ze ten zabek jest twardy ale po dziaslach jeszcze nic nie widac
Agnieś191
To kawał chłopa. Ja nigdy nie potrafiłam określić czy ida zęby aż bialej kropki nie widzialam bo ani zaczerwienione ani opuchnięte nie były.My stosujemy już około miesiąca codziennie na noc i nic małemu nie jest i śpi spokojniej. Maly ma bardzi twarde dziasla , pociagajac palcem czyc kształt większości zębów. Wczoraj też miał dzień z małą ilością jedzenia ale on ma z czego schudnąć więc się nie martwiłam pochwałę się ze mały ma 4,5 miesiąca a wazy 9200
reklama
Agnieś191
Nie, jest ok. Moja na 10 mcy 9800 ważyła.To Anastazja za 2 dni będzie mieć 7msc i ma 7 kg.. je cycka, czasem słoik czy jakiś mus kupiony... matko czy ja ją odchudzam??? :O